Dini görüşüm yüzünden tehdit ediliyorum

• Konuyu başlatan Kl_as
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 47
  • Görüntüleme 2.903
Çıkış'a bekliyorlar ve ortalama 15 kişiler.
Dövdüklerinde zorla müslüman mı olacaksın amaç bu mu yani? Bu arada bence müslüman olduğunu söyleyip hocalardan yardım iste yoksa hocalar bile sana yardım etmeyi çok istemez diye düşünüyorum, imkanı yok onlarla konuşamazsın. Ancak polis ya da öğretmenle falan korkmaları lazım eğer tehditleri boş değilse.

Ateist olduğunuzu keşke saklasaydınız. O sizi kavgaya çağıran kişiler 5 vakit namaz kılmıyordur :D
Ben okulumda gayet bu konuları din hocamla konuşabiliyordum. Hatta sınıfın yarısı müslüman değildi olanlar da zaten Ramazan müslümanı ya da namıdeğer CHP müslümanıydı. Kesinlikle çok daha farklı özellikle 2018 öncesi olan tutumla.

Şu an ne yapacağıma çok kararsızım o yüzden sorma gereği duyuyorum, fazla da çarem olmasa da.

Bizim sınıfta ateist olduğumuz bilindiğinden başkalarına yayıldı ve en son belalı birkaç kişiye kadar gitti bu konu.
Kısaca başım belada. 9. sınıfım ve 12. sınıflar tehdit ediyor. Şu an hocalara söylesek de dışarıda ne yapacakları belli olmaz, arkam da pek yok.
Çocukları attırsak da salmayacaklar gibi hissediyorum, en azından tecrübeniz varsa paylaşabilir misiniz hocam?
Allah'a sığın kardeşim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı