E-YOOSO Z11 X tuşu çalışmıyor

Tamam hocam doğru yerdesiniz ilk olanı seçin.
Yaptım gönderdim. Umarım klavyenin iadesini istemeden para iadesi yaparlar da uğraştırmazlar. Birde aşağı yukarı kaç gün içinde cevap geldi veya çözüldü? Bu arada teşekkür ederim hocam ilginiz için.

Rica ederim hocam, bana 2 günde dönüş yaptılar.

Hocam kafam karışmış videoda iki tuştan birini yanlış göstermişim. İki çalışmayan tuş yerine bir çalışan bir çalışmayan tuş göstermişim. Talebi iptal etsem de tekrar çekip yollasam tekrar talep açabilir miyim bilginiz var mı? Yani örneğin yazımda diyorum ki "X" tuşum ve "y" tuşum bozuk gibisinden bir şey diyorum ve videoda gösteriyorum fakat benim y tuşu çalışıyor benim çalışmayan tuşum "a" tuşu. Bunun için talebi iptal edip tekrar açsam mı? Tekrar açabiliyorsam açayım da düzgün şekilde düzelteyim. Sonra adamlar videoda görüldüğü üzere çalışıyor deyip reddetmesin.

Hocam kafam karışmış videoda iki tuştan birini yanlış göstermişim. İki çalışmayan tuş yerine bir çalışan bir çalışmayan tuş göstermişim. Talebi iptal etsem de tekrar çekip yollasam tekrar talep açabilir miyim bilginiz var mı? Yani örneğin yazımda diyorum ki "X" tuşum ve "y" tuşum bozuk gibisinden bir şey diyorum ve videoda gösteriyorum fakat benim y tuşu çalışıyor benim çalışmayan tuşum "a" tuşu. Bunun için talebi iptal edip tekrar açsam mı? Tekrar açabiliyorsam açayım da düzgün şekilde düzelteyim. Sonra adamlar videoda görüldüğü üzere çalışıyor deyip reddetmesin.
Videoda bir tane bile PCB kaynaklı çalışmayan tuş varsa iade sağlamaları gerek. Kaç tane olduğu önemli değil bence.

Videoda bir tane bile çalışmayan tuş varsa iade sağlamaları gerek. Kaç tane olduğu önemli değil bence.

Yani çalışmayan iki tuştan birisini videoda gözüküyor. Fakat ben açıklama kısmına atıyorum "x ve y" tuşu çalışmıyor dedim ve bir fotoğrafta o iki tuşu daire içine alıp attım. Halbuki çalışmayan tuş "x ve z" videoda "z" ye hiç basmadım ama "x" e bastım. Bu yüzden daha doğru olması adına talebi iptal etmeyi düşündüm fakat ikinci kere talep açılamıyorsa patlarım diye bir sorayım dedim.

@Hyperciaa Hocam diyelim red yedim. İtiraz etmek için tekrar yazabiliyor video falan gönderebiliyor muyum yoksa klavye elimde patlıyor mu?

Son düzenleme:
@Hyperciaa Hocam diyelim red yedim. İtiraz etmek için tekrar yazabiliyor video falan gönderebiliyor muyum yoksa klavye elimde patlıyor mu?
Patlamaz ürün hatalı gelmiş iade hakkınız var kısmi iade falan yapmazlarsa en kötü iade edersiniz. Beğenmedim diye bile iade edebiliyorsunuz diye biliyorum.

Postane olarak geçiyor bırakma yöntemi iade kısmında Z686 arkadaşla aynı sorun ve ses.
Kötü.
Denk geliyor hocam sosyaldeki çoğu kişi satın aldı çürük çıkar illa sonuçta 300-400 TL'ye alınan mekanik klavyeden çok ümit beklememek gerek. Bendeki 2 Z11'de taş gibi.

Denk geliyor hocam sosyaldeki çoğu kişi satın aldı çürük çıkar illa sonuçta 300-400 TL'ye alınan mekanik klavyeden çok ümit beklememek gerek. Bendeki 2 Z11'de taş gibi.

Peki ben bunu postaneye bırakmalı mıyım bende başlattım iade kalabilir mi bende ugraşmak istemem en azından yedek olabilir yenisine geçtigimde

Yeni konular

Geri
Yukarı