EA SPORTS FC 25 ön siparişe açıldı

Hala her sene bu oyunu alanları anlamıyorum. Zaten büyük bir yapımın güzel olması için 1 yıl yeterli bir süre değil, aynı oyunu her sene sıfırlayıp 2-3 şey ekleyip güncel kadro yaması yapıp aynı fiyatta sunuyorlar. Rakip olmadığı için insanlarında başka alternatifi olmuyor. Üstüne eski oyunlarını kaldırıp en son oyunu almaya zorluyorlar. Umarım UFL güzel olurda rakip çıkar.

Lanet olsunki alacağım maalesef 😡 bırakmıyoruz garip bir bağımlılığı var oyunun.

Gerçekten öyle kariyer modu oynamama rağmen hâlâ almak istiyorum. Son çıkan FIFA'lar gerçekten piyasanın en iyisi ama köklü bir değişiklik yok. Ayrıca maximum 50 dolar olmalı, GoW Ragnarök bile daha uyguna satılıyor.

Millet enayi gibi alıyor şu oyunu her sene 😀

Katılıyorum. Aynı oyunu hiçbir değişiklik yapmadan piyasaya sürüp her seferinde 70 dolar almasını biliyor EA ve millet de satın alıyor. Millet satın almasa değişiklik yapacak da millet satın alıyorken de neden değişiklik yapsınlar ki?

Su Ultimate Team bitiriyor beni ya cok kotu insan bir başladım mi bagimlisi oluyor resmen saçma sapan hatalar ve momentum gibi olaylar kalkacaksa almaya raziyim ama zor gibi onun disinda ayni oyun zaten oyunculara saç detayi yapacaklarina oyunu duzeltsinler bir yerden sonra oyun rakip kazanacak diyorsa rakip kazaniyor top rakipte oluyor toplar rakibin onunde oluyor oyuncularin kotu pas kotu sut yavas kosma gibi seyler yasiyor illaki kazandiracak rakibi saçma sapan bir olay tum mac zevkini baltaliyor

Yeni oyunlar Epic Games'te daha pahalı artık. Dolar fiyatını bile geçmiş maşallah. :D

Yeni konular

Geri
Yukarı