Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Intel Celeron N3060
Intel HD 400 :(
4 GB RAM
500 GB HDD :(
- Meslek
- Öğrenci
Bence Fener yine iyi sıyırdı Valencia o golü atamasaydı kaybediyorlardı. Aslında bence iptal edilen gol dışında çok önemli pozisyon olmadı. Top ele çarpmamış ama uzaktan bakınca çarpıyormuş gibi geliyor. Videoyu yakınlaştırınca daha belli (pikseller sayılıyor ama olsun) Bence o gol iptal edilmemeliydi. Aynı hakem GS-Alanya maçında da hata yaptı. Herkes hata yapar ama anlamıyorum ki; o gün GS ile dalga geçenler bugün haykırıyor. Ben açıkçası futbolu artık çok takip etmiyorum ama hakemler hata yapınca taraftarlar birbirine giriyor. Discord'da benim bir arkadaşım Alanya maçı sonrası GS'ye laf etti bir ton, FB maçı kaybedince "Dalga geçeni sunucudan atarım" dedi Olaya bak. Öncesinde de bu hakemi öven Fenerbahçe'liler değil mi? Herkes işine gelince hakeme atıyor.
GS-Ümraniye maçında, Ümraniye ilk yarıyı 2-1 önde bitirdi diye Instagram'da Ümraniyespor editi yapanlar, İcardi, Mertens oynayamıyor diyenler oldu. Ve bunların hepsinin isminde 1907 vardı. Çok garip durum.
GS-Ümraniye maçında, Ümraniye ilk yarıyı 2-1 önde bitirdi diye Instagram'da Ümraniyespor editi yapanlar, İcardi, Mertens oynayamıyor diyenler oldu. Ve bunların hepsinin isminde 1907 vardı. Çok garip durum.