GALAX GeForce RTX 4070 Ti vs OLORFUL iGame RTX 4070 Ti

2 bin fark var tam olarak.

Vallahi hocam şahsen aklımda 7900 XT(Nitro+), 7900 GRE (Nitro+), 4070 Ti (galax), 4070 Ti Super ( Galax ) bu modeller var

Güzel her ikisi de.

Hocam şu son attığım AMD'ler için ne dersiniz?

Galax GeForce RTX4070 Ti 12GB 192Bit GDDR6X RTX 4070Tİ Ekran Kartı | Teknobiyotik

Galax GeForce RTX4070 Ti 12 GB 192bit GDDR6X RTX 4070 Ti ekran kartı
www.teknobiyotik.com
www.teknobiyotik.com

Bu üründen 1 tane kalmış hocam aşağıya performans farklarını bıraktım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Vallahi hocam şahsen aklımda 7900 XT(Nitro+), 7900 GRE (Nitro+), 4070 Ti (Galax), 4070 Ti Super ( Galax ) bu modeller var

Hocam şu son attığım AMD'ler için ne dersiniz?

Yazılım konusunda bana göre NVIDIA daha önde. AMD'nin işlemcilerine bayılıyorum sadece ekran kartları için hala çekimserim.

Yazılım konusunda bana göre NVIDIA daha önde. AMD'nin işlemcilerine bayılıyorum sadece ekran kartları için hala çekimserim.

Bende 7800x3D var şimdi AMD alırsam daha uyumlu olur bir de FSR3 vs gelecek diyorlar üstüne AMD tarafında da fg var ama kararsız kaldım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam büyük ihtimalle 4070 Ti alamayacağım stok biter. Mevcutta 3080 Ti var fakat oksitlendiği için servise gönderdim temizleyip bakım yapsınlar diye geldiği gibi satmaya çalışıp yeni bir kart alacağım.

Attığınız video dahil 1-2 video inceledim 7900 GRE 25k, 4070 Ti Super 33K, 7900 XT 30k şimdi GRE güzel bir performans sunuyor, 7900 XT iste gerçekten güzel FPS değerleri veriyor fakat 4070 Ti bazı oyunlar da 7900 XT yi geçip neredeyse yakın değerler alıyor aynı şey 7900 GRE için geçerli bazı oyunlarda 4070 Ti Super ile yakın değerler alıyor fakat geçmiyor. Diğer yandan NVIDIA tarafında DLSS vs var kısacası bu teknolojilerle 7900 XT'nin verdiği değerleri geçebilir. F/P olan GRE mi (25k civarı bu model için normal mi bilmiyorum) ya da 30k bandında kas gücü fazla olan 7900 XT mi yoksa 3K daha verip yazılımıyla 4070 Ti Super mi?

Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı