Ghost of Tsushima açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 11

Shaun6734

Femtopat
Daha fazla  
RAM
32
Ekran kartı
4050
Dün gece 2'ye kadar sorumsuzluk girip cikabiliyordum. Ama öğlen 3 de girmeye çalışırken siyah ekranda kalıyor herhangi bir hata ya crash de vermiyor öyle siyah ekranda kalıyor. Üst üste denerken bir kere girebildim, sonra çıkıp tekrar girmeye çalışınca tekrar aynısını yaptı. Ekran kartların her şeyim güncel.

Çözümü klavye dilini Türkçe'den İngilizceye cevirmek lazım kısayol tuşları da sol alt + sol shift tuşu bu oyunu açıyor fakat güncelleme sonrası iki büyük sorun oluştu oyunda siyah ekranı çözmüş olsakta oyun içi donmalar başlıyor muhtemelen yeni güncellemeyi beklemek lazım.

Arkadaşlar şöyle bir çözümü varmış ben de yeni öğrendim; kütüphaneye gelip oyuna sağ tık yapıyoruz > özellikler > betalar > beta katılımından eski sürümü seçiyoruz zaten sadece bir tane gözükeceği için bulmak sorun olmaz ve ardından oyunu son sürümü ile kaldığımız yerden geri oynayabiliyoruz.

Arkadaşlar şöyle bir çözümü varmış ben de yeni öğrendim; kütüphaneye gelip oyuna sağ tık yapıyoruz > özellikler > betalar > beta katılımından eski sürümü seçiyoruz zaten sadece bir tane gözükeceği için bulmak sorun olmaz ve ardından oyunu son sürümü ile kaldığımız yerden geri oynayabiliyoruz.

Hocam işe yaradı teşekkür ederim.

bende aynı sorunu yaşadım windows u güncelledim olmadı en son uygulamalardan playstation u kaldırdım oldu girerken crash gibi bir uyarı veriyor ama oyuna giriyor

Teşekkürler, girebildim sonunda.

Yeni konular

Geri
Yukarı