Hard disk garantiye gönderilmeli mi?

  • Konuyu başlatan WaiiXD
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 30

WaiiXD

Hectopat
Katılım
12 Ağustos 2020
Mesajlar
1.135
Makaleler
4
Çözümler
9
1718968248689.png


Dostlar oyunları Steam üzerinden yüklemeye çalıştığımda "bozuk disk" ve "disk yazma hatası" görülmüş olup bunun üzerine HardDiskSentinel ve HD Tune gibi programlar kullanılarak uygulamalardaki test sonuçlarına göre: (özellikle HardDiskSentinel) diskimde 1 tane bad sector bulunmuş olup, o yazının altında da garantiye götürülmesine gerek olmadığı yazısı yer almıştır. Ancak ben oyun yüklemeye çalıştığımda bu hatanın devam etmesi üzerine HDD Regenerator programında da test yapmak istedim ve test yaparken 697 kere "delays detected" hatasına rastladım. Dostlar sizce bunun bir çözümü var mıdır? Garantiye götürülmeli mi? Yoksa cihazı rahmetliye mi ayırmalıyım?
 
Eki Görüntüle 2228023

Dostlar oyunları Steam üzerinden yüklemeye çalıştığımda "bozuk disk" ve "disk yazma hatası" görülmüş olup bunun üzerine Hard Disk Sentinel ve HD Tune gibi programlar kullanılarak uygulamalardaki test sonuçlarına göre: (özellikle Hard Disk Sentinel) diskimde 1 tane bad sector bulunmuş olup, o yazının altında da garantiye götürülmesine gerek olmadığı yazısı yer almıştır. Ancak ben oyun yüklemeye çalıştığımda bu hatanın devam etmesi üzerine HDD Regenerator programında da test yapmak istedim ve test yaparken 697 kere "delays detected" hatasına rastladım. Dostlar sizce bunun bir çözümü var mıdır? Garantiye götürülmeli mi? Yoksa cihazı rahmetliye mi ayırmalıyım?

Garantisi varsa garantiye ver.
 
Canlı Destekteki arkadaş bana sadece WD uygulaması ve Windows sonuçları dışındaki sonuçların geçerliliğinin bulunmadığını söyledi. Ben de bu sebeple WD'ın kendi uygulamasını indirdim ve uzun testi başlattım ancak ne disk "raw" haline geçti ne de testte herhangi bir ilerleme oldu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı