Çözüm HP Victus 16 hall sensör çalışmaması

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Hocam onardık diye savunasalarda bir şey değişmez tüketicinin talebini gerçekleştirmeleri gerekli ister iade veya değişim ister onarım bu tamamen sizin tercihiniz

Bende onarımı kabul etmedim. Anakart değiştirsek bile sorunun değişmeyeceğini mail olarak aldım hemen THH başvurdum.

Cihazım 15 günde garantiden geldi anakarti tamir etmişler. Geldiği gibi oyun testi yaptım 95 dereceyi görüyordu değiştirmek için cihazı söktüm sürdükleri macun direk pump-out olmuş. MX6 ile yeniledim değerler görseldeki gibi. İstanbul bdh bilisimden gelen cihazlarınıza kesinlikle yeni termal macun sürün.
Pump Out yaptı mı?

Ayn hocam doğru söylüyorsunuz servisten sonra 100 dereceyi görmeye başladı bir macun bakımı lazım serviste diş macunu sürüyolar herhalde.

Termal macun bakımı kendim yaptığım halde yeniden tekrar 100 dereceleri görüyor nasıl bir şey böyle. Sonu bende yüksek ısıdan verdim mahkemeye. Mahkeme sonuçlana kadar Pump Out yapmayan macun falan sürüp kullanacağım. HP global şikayet maili bile yok şikayet de edemiyorsun bunları.

Arkadaşlar garanti sürem 25 gün sonra bitecek sizce uzatmalı mıyım ve uzatmalıysam nasıl uzatabilirim?

Ne uzatması ver mahkemeye servis formun olsun kanıt sun bekle.

Son düzenleme:
Termal macun bakımı kendim yaptığım halde yeniden tekrar 100 dereceleri görüyor nasıl bir şey böyle. Sonu bende yüksek ısıdan verdim mahkemeye. Mahkeme sonuçlana kadar pump out yapmayan macun falan sürüp kullanacağım. HP global şikayet maili bile yok şikayet de edemiyorsun bunları.

Cihazınızın modeli neydi acaba? Bir de servisten söylenene göre anakart onarımı mı yapıldı değişim mi?

Anakart değişimi yapılacaktı kabul etmedim. Şu an şikayet satıcıya ulaştı. Satıcı HP'e bildirmiş bekliyorum. S0020nt modeli.

Bana sürekli garanti belgesi değişim koşullarına bakın yasal olarak hakkınız yok dendi. Tüketicinin korunması hakkındaki kanun ve garanti belgesi yönetmeliğinden bahsedip ilgili maddeleri söyleyince bilgi akışını kesip yasal hakkınız sizde saklı diyerek geçiştirildi.

1 hafta önce kendi yaptığı onarımı kabul etmeyen bir servis var ortada. Servis formuna onarım yapıldı yazıp bana yapılan işlem onarım sayılmaz diyor.

Bana sürekli garanti belgesi değişim koşullarına bakın yasal olarak hakkınız yok dendi. Tüketicinin korunması hakkındaki kanun ve garanti belgesi yönetmeliğinden bahsedip ilgili maddeleri söyleyince bilgi akışını kesip yasal hakkınız sizde saklı diyerek geçiştirildi.

1 hafta önce kendi yaptığı onarımı kabul etmeyen bir servis var ortada. Servis formuna onarım yapıldı yazıp bana yapılan işlem onarım sayılmaz diyor.

Ben bu yüzden mail ile yazışarak gönderim sağladım. En azından elimde kanıt var. Bana gönderilen maili PDF halinde yazdırıp başvurdum. Servis formunda testler yapıldı sorun yok şeklinde gönderdiler aynı sorun için iki kez gönderim sağladım. Utanmazlar üçüncü gönderin THH başvurusunda garanti olur diyorlar bununla uğraştıracağına verse yeni cihaz veya DOA raporu.

Son 3 4 gündür oyun oynarken ekran gidip gelmeye başladı. HP Victus 16 SN0023NT modelini kullanıyorum garantisi 10 gün önce bitti. Bu zamana kadar hiç böyle bir sorun yaşamıyordum.

Ben bu yüzden mail ile yazışarak gönderim sağladım. En azından elimde kanıt var. Bana gönderilen maili PDF halinde yazdırıp başvurdum. Servis formunda testler yapıldı sorun yok şeklinde gönderdiler aynı sorun için iki kez gönderim sağladım. Utanmazlar üçüncü gönderin THH başvurusunda garanti olur diyorlar bununla uğraştıracağına verse yeni cihaz veya doa raporu.

Bende en son görüşmeyi mail üzerinden sağladım. Servis raporu hem fiziksel hem mail olarak da var.

Son 3 4 gündür oyun oynarken ekran gidip gelmeye başladı. HP Victus 16 SN0023NT modelini kullanıyorum garantisi 10 gün önce bitti. Bu zamana kadar hiç böyle bir sorun yaşamıyordum.

Geçmiş olsun muhtemelen sensör sorunu. Servisle görüşün garanti konusunda.

Bende en son görüşmeyi mail üzerinden sağladım. Servis raporu hem fiziksel hem mail olarak da var.

Geçmiş olsun muhtemelen sensör sorunu. Servisle görüşün garanti konusunda.

2 3 gün önce oyun oynarken ekran gidip geldi birkaç defa fakat bir kere oldu ve sonrasında olmadı. Bugün de az önce başıma geldi birkaç kere gidip geldi ekran fakat 1 saattir oyun oynuyorum bir sorun olmadı. Biraz daha gözlemleyeceğim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı