Hocam onardık diye savunasalarda bir şey değişmez tüketicinin talebini gerçekleştirmeleri gerekli ister iade veya değişim ister onarım bu tamamen sizin tercihiniz
Bende onarımı kabul etmedim. Anakart değiştirsek bile sorunun değişmeyeceğini mail olarak aldım hemen THH başvurdum.
Pump Out yaptı mı?Cihazım 15 günde garantiden geldi anakarti tamir etmişler. Geldiği gibi oyun testi yaptım 95 dereceyi görüyordu değiştirmek için cihazı söktüm sürdükleri macun direk pump-out olmuş. MX6 ile yeniledim değerler görseldeki gibi. İstanbul bdh bilisimden gelen cihazlarınıza kesinlikle yeni termal macun sürün.
Ayn hocam doğru söylüyorsunuz servisten sonra 100 dereceyi görmeye başladı bir macun bakımı lazım serviste diş macunu sürüyolar herhalde.
Termal macun bakımı kendim yaptığım halde yeniden tekrar 100 dereceleri görüyor nasıl bir şey böyle. Sonu bende yüksek ısıdan verdim mahkemeye. Mahkeme sonuçlana kadar Pump Out yapmayan macun falan sürüp kullanacağım. HP global şikayet maili bile yok şikayet de edemiyorsun bunları.
Arkadaşlar garanti sürem 25 gün sonra bitecek sizce uzatmalı mıyım ve uzatmalıysam nasıl uzatabilirim?
Ne uzatması ver mahkemeye servis formun olsun kanıt sun bekle.
Son düzenleme: