İkinci el BMW 520'ler neden çok pahalı?

messiciömer

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, biz araba olarak i5 bakıyorduk ama ben elektrikli araçlardan hoşlanmıyorum. Benim arabam dediğimde, adam gibi içten yanmalı motor olacak. Bu yüzden 520'lere bakayım dedim. Yeni kasaları en az 5 buçuk milyon ama yeni jenerasyon 520 bayide 4 milyon 400 bin. Yeni jenerasyon 520 ikinci elde sarı sitede 5 buçuk milyon. Bu neden böyle?

Zaten i5 almayı düşünüyor babam; motoru var diye 700 bin daha ödeyemem diyor, haklı olarak. Neden bu kadar pahalı olduklarını merak ettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, biz araba olarak i5 bakıyorduk ama ben elektrikli araçlardan hoşlanmıyorum. Benim arabam dediğimde, adam gibi içten yanmalı motor olacak. Bu yüzden 520'lere bakayım dedim. Yeni kasaları en az 5 buçuk milyon ama yeni jenerasyon 520 bayide 4 milyon 400 bin. Yeni jenerasyon 520 ikinci elde sarı sitede 5 buçuk milyon. Bu neden böyle?

Zaten i5 almayı düşünüyor babam; motoru var diye 700 bin daha ödeyemem diyor, haklı olarak. Neden bu kadar pahalı olduklarını merak ettim.

Hocam sarı siteden uzak durun bayiden alın diyeyim sarı site hep galerici doldu.

İ5 guzel araba ama A6 baktiniz mi hocam? Babaniz elektrikli sevmiyor diye dedim. Sari siteden arac almak son zamanlarda cok mantiksiz oldu, sifirlari ile fiyat farki yok denecek kadar az.

i5 guzel araba ama A6 baktiniz mi hocam? Babaniz elektrikli sevmiyor diye dedim. Sari siteden arac almak son zamanlarda cok mantiksiz oldu, sifirlari ile fiyat farki yok denecek kadar az.

Hocam ben elektrikli sevmiyorum yanlış anlamışsınız siz😀 onun dışı bende A6'yı çok seviyorum ama A6'nın 2020LERIne3milyon 500bin vermek yerine 3milyon yediyüzbine daha düşük kmde i5 almak daha mantıklı geliyor hocam.

Hocam ben elektrikli sevmiyorum yanlış anlamışsınız siz😀 onun dışı bende A6'yı çok seviyorum ama A6'nın 2020LERIne3milyon 500bin vermek yerine 3milyon yediyüzbine daha düşük kmde i5 almak daha mantıklı geliyor hocam.

Hocam 4.4m yazdınız diye dedim o fiyata döke saça 2024-2023 A6 bulunuyor sıfır km.

Hocam pardon yine yanlış anladım :D

Yanlış anlamisim kusura bakmayin hocam, evet dediginiz mantikli.

https://www.sahibinden.com/ilan/vas...rs-wilkins-headup-limitorsuz-1130890078/detay böyle bir şeye ne dersiniz hocam

Yeni konular

Geri
Yukarı