st_140523
Kilopat
Cine satıldıktan sonra bazilari oyle demeye basladi ama hala tas gibi araba.Kim diyor sağlam değil diye hocam
Cine satıldıktan sonra bazilari oyle demeye basladi ama hala tas gibi araba.Kim diyor sağlam değil diye hocam
Hocam 4.4m yazdınız diye dedim o fiyata döke saça 2024-2023 A6 bulunuyor sıfır km.
Hocam pardon yine yanlış anladım
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...rs-wilkins-headup-limitorsuz-1130890078/detay böyle bir şeye ne dersiniz hocam.
Cine satıldıktan sonra bazilari oyle demeye basladi ama hala tas gibi araba.
Hocam saglam ama eski saglamligi yok diyorlar ama bence hala saglamlik konusundan 1 numara, sadece saglamlik degil guvenlik konusunda da super. 180 mi oyle bir limitoru var herkes laf ediyor ama zaten artik o hizdan sonra arabayi siz kontrol etmiyorsunuz bence gayet mantikli bir limitor.Kim diyor sağlam değil diye hocam
Hocam daha dün gösterdim ama bizimkilerde km titizliği var Max 50000 binde bakıyor yoksa XC90 çok daha iyi bir tercih.
Km dusuk olsa evet cok mantikli secim ama 85.000 biraz yuksek, bir tarafta sifir i5 varken. Ama 30.000 kmde falan XC90 a butce cikarsa dusunulebilir.Hocam daha dün gösterdim ama bizimkilerde km titizliği var Max 50000 binde bakıyor yoksa XC90 çok daha iyi bir tercih.
Hocam saglam ama eski saglamligi yok diyorlar ama bence hala saglamlik konusundan 1 numara, sadece saglamlik degil guvenlik konusunda da super. 180 mi oyle bir limitoru var herkes laf ediyor ama zaten artik o hizdan sonra arabayi siz kontrol etmiyorsunuz bence gayet mantikli bir limitor.
Katiliyorum, dusuk segmentlerinde olsa bile hala standartlarin ustunde bi araba. Xc90 tartisilamaz zaten.Bence Çin'e satıldıktan sonra XC90 değişmedi kalite olarak ama S60 ı vs. bilemem
Hocam 4.4m yazdınız diye dedim o fiyata döke saça 2024-2023 A6 bulunuyor sıfır km.
Hocam pardon yine yanlış anladım
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...rs-wilkins-headup-limitorsuz-1130890078/detay böyle bir şeye ne dersiniz hocam.
Bir ara haberler vardi, hic olumcul kazaya karismamis diye xc60 icin miydi xc90 mi hatirlamiyorum.180 ile değil Volvo tankla kaza yapsan g kuvvetinden ölürsün ama cesedin çiziksiz çıkabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.