iPhone 11 vs Samsung A54 5G

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
iPhone alinirsa 2. elde çok rahat satılır. Android tam tersi. Hatta IPhone'da kâr bile edersiniz.
 
Birçok Android cihaz kullandım ama iPhone kadar kaliteli ve performanslı cihaz görmedim Android tarafında.

Stok yazilim bir yere kadar idare ediyor. Şahsen MIUI bırakıp Custom ROM ile devam ediyorum. Android tam fakir işi dibine kadar kullaniyorsun :D (!)
 
Hocam gayet güzel konuşuyorsunuz da Apple tercih etmeyenleri iPhone görmemiş fiyatından dolayı alamıyor sallıyor demek bence yanlış. Samsung amiral gemileri iPhone ile her türlü kapışıyor zaten birbirlerine rakipler. Apple ın en büyük tedarikçisi zaten Samsung. İkisinin de birbirine göre iyi ve kötü yönleri var kişiden kişiye göre değişebiliyor. Mesela ben birbirine yakın fiyat segmentinde S23 ve iPhone 13 arasında kaldım. iOS bana pek hitap etmediği için ve S23 ü bazı konularda daha iyi gördüğüm için S23 alacağım. Şimdi burda beni iPhone görmemiş parası yok diye yargılamanız mı gerekiyor? Bahse olan konuda da iki telefon da güzel telefonlar kimine göre 11 mantıklı kimine göre A54 mantıklı biz belli başlı avantajları ve dezavantajları belirtiyoruz. Ama burda gelip de şu kesin daha iyi esamesi okunmaz eziyor gibi üslupla konuşursak yanlış olur burdaki mesele o.
Hocam o arkadaşın iyi niyetinden emin olamadım ben cidden, inatla parası yok alamaz şeklinde konuşup insanları aşağılıyor.
 
Android ve Apple uzun süre kullandım

Android kanadında ne kullandınız Apple kanadında ne kullandınız.

iPhone çok takdir ettiğim bir marka mesela S23 mu iPhone 14 mü 14 derim çünkü gerek donanımsal olsun gerek kamerası gerek erkanı daha iyi ama bu bütçede iPhone 11 almak saçmalıktır yarı fiyatında olan Realme 8'in çok daha güzel ekranı var işlemci konusunda da A54 daha iti iPhone 11 2019 yılında çıkmış adamlar 2025-26 yılında yazılımsal desteği kesecek siz hala gelmiş burada 11 öneriyorsunuz mantıklı düşünün azıcık komiksiniz.

Hocam o arkadaşın iyi niyetinden emin olamadım ben cidden, inatla parası yok alamaz şeklinde konuşup insanları aşağılıyor.

Katılıyorum en zeki Apple fanı arkadaş.
 
iPhone 11 hem eski telefon hem ekranı kötü fakat onun haricinde iyi telefon fakat sıfır alacaksanız almaya değmez. İllaki alacağım diyorsanız 2. elden alın.
A54 hem güncel telefon olmasından hem de ekranı iPhone 11'e göre daha iyi olmasından dolayı A54 tercih ederdim. Baktın 2-3 yıl sonra kasmalar oluyor içine Custom ROM atarsın hiçbirşeycik kalmaz :)
Bu arada 2 yıl sonra Android kasmaya başlıyor falan acaba kimden çıktı o laf 3 yıllık A70 var elimde çok az olsa da hiçbir performans kaybı yok.
 
Hocam direk iPhone 11 alın koşulsuz şartsız iPhone kalitesi başka ömürlüğü ile bayağı yıllar götürür sadece batarya konusunda problem yaşarsınız Android kadar fazla gitmiyor şarjı ama iOS işletim sistemine alıştığınız anda bu neymiş be dedirtiyor.
Not: Mesajıma gülenler şu anda Android'de uygulamaları kapatmaya çalışıyor :)
 
Vallahi yok yazılımcıyım 21 model BMW'ye biniyorum daha 22 yaşımdayım hepinizin hayalindaki hayatı yaşıyorum ve bunu çekemeyecek anlayamacayak hatta bu başarıya ego deyip sığdıramayacak kadar fukaralık zihninize işlemiş ikili andavallarsınız.
 
Selamlar Samsung Galaxy A13 telefonum var yazılım güncellemesi aldı Android 13. Giriş segment olduğu için takılmalar var ancak zaten en başta da vardı. Çünkü bu bir giriş segment. Babam 2018 yılından beri ilk çıktıktan 3 4 gün sonra Huawei Mate 20 Pro aldı hala kullanıyor adamcağız gram kasma yok. Lütfen yaptığınız saçma yorumları kendinize saklayın çünkü etraftan duyduğunuz gram teknolojiden anlamayan boş insanların dedikleri şeyler onlar.
Hocam aaaa olur mu öyle şey. iPhone 13 le Galaxy A13 aynı yıl çıktı iPhone 13 daha iyi eziyor kesinlikle. iPhone 13 alın. (!)
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı