1. Re:Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu
2. Isekai Yururi Kikou: Kosodateshinagara Boukensha Shimasu
3. Leadale no Daichi nite
4. Sword Art Online ( Benim favvvorim )
5. Itai no wa Iya nano de Bougyoryoku ni Kyokufuri Shitai to Omoimasu. Bu da tam isekai değil ama oyun içinde geçiyor sarıyor çerezlik izle.
6. Hazurewaku no Joutai Ijou Skill de Saikyou ni Natta Ore ga Subete wo Juurin suru made
7. Tensei Kenja no Isekai Life: Dai-2 no Shokugyou wo Ete, Sekai Saikyou ni Narimashita
8. Solo Leveling ( Bilindik bir klasik )
9. Kanojo ga Koushaku-tei ni Itta Riyuu
10. Higeki no Genkyou to Naru Saikyou Gedou Last Boss Joou wa Tami no Tame ni Tsukushimasu
11. Hai to Gensou no Grimgar ( Çizimleri pek beğenmesem de yoklukta gitti )
12. Shinka no Mi: Shiranai Uchi ni Kachigumi Jinsei
13. Isekai Nonbiri Nouka ( Meşhur çiftçi abim )
14. Seija Musou: Salaryman, Isekai de Ikinokoru Tame ni Ayumu Michi
15. Gekai Elise ( Tam isekai değil. Geçmiş yaşamına dönüyor. )
16. Gate: Jieitai Kanochi nite, Kaku Tatakaeri ( İsekai izleyen herkesin hayallerini bir animeye dökmüş reiss )
17. Kuma Kuma Kuma Bear ( Yumak yumak bir anime .9
18. Kami-tachi ni Hirowareta Otoko
19. The New Gate (SAO versiyon 2. İzlerken eridim tam benim aradığım anime tiplemesi. )
20. Toaru Ossan no VRMMO Katsudouki ( Oyun içinde geçenlerden )
21. Isekai Yakkyoku ( Toktor abimiz. )
22. Tensei shitara Dainana Ouji Datta node, Kimama ni Majutsu wo Kiwamemasu ( Götü yiyen varsa gelsin )
23. Mushoku Tensei: Isekai Ittara Honki Dasu ( Bizim 7 kocalı hürmüz.)
24. Saijaku Tamer wa Gomi Hiroi no Tabi wo Hajimemashita
25. Isekai de Cheat Skill wo Te ni Shita Ore wa, Genjitsu Sekai wo mo Musou Suru: Level Up wa Jinsei wo Kaeta ( Bu da pat küt güzel sahneler var. )
26. Re:Monster
27. Shangri-La Frontier ( 3 kere izledim şerefsizi. Kendini izlettiriyor mc )
28. Sousou no Frieren ( Animenin 8. senfonisi. Belki görmüşsünüzdür. '' Friren benim karım! ''
29. Kumo Desu ga, Nani ka? ( Bizim örümcek oğlan )
30. Overlord ( Taştaştan yürüyemiyor abim o derece. Ainz Ooal Gown)
31. Gaikotsu Kishi-sama, Tadaima Isekai e Odekakechuu (Ainz Ooal Gown V2 bu da ama daha mamasını yememiş hali.)
32. Kuro no Shoukanshi
33. Akuyaku Reijou Level 99 (Bu oyun içinde geçenlerden ama hikaye örgüsü belli ve çıkamıyor.)
34. Tensei shitara Slime Datta Ken ( Son sezonu ne kadar sevmesem de bir klasik. )
35. Tsuki ga Michibiku Isekai Douchuu ( Tam Datta Ken havassı var ama ağızda bi başka tad bırakıyor. )
36. Kage no Jitsuryokusha ni Naritakute! ( Kısaca '' I am ATOMİC '' )
37. Tensei Kizoku no Isekai Boukenroku: Jichou wo Shiranai Kamigami no Shito
38. Sekai Saikou no Ansatsusha, Isekai Kizoku ni Tensei suru ( Dünyanın en iyi suikastçisi. )
39. Tensei shitara Ken Deshita ( kılıç olarak reenkarne olmuş )
40. Arifureta Shokugyou de Sekai Saikyou ( Bak bunun yeri de bende ayrı.Kesin izle. )
41. Isekai Maou to Shoukan Shoujo no Dorei Majutsu ( Bir tık echi var ama abartı değil. Büyülü dünya vs sarıyor )
42. Otome Game Sekai wa Mob ni Kibishii Sekai desu
Belki atladığım animelerim vardı ama gördüklerim bunlar. Sizlerin de tavsiyesini bekliyorum.
İzleyecek animem kalmadı. Naruto boruto gibi serilere de başlamak istemiyorum açıkçası. Böyle isekai olmasına da gerek yok. Büyülü bir evrende geçen güç gösterisi olan, macera loncalı gibi gibi bir anime istiyorum.
Öneri yapabilecek kimse yok mu ?
2. Isekai Yururi Kikou: Kosodateshinagara Boukensha Shimasu
3. Leadale no Daichi nite
4. Sword Art Online ( Benim favvvorim )
5. Itai no wa Iya nano de Bougyoryoku ni Kyokufuri Shitai to Omoimasu. Bu da tam isekai değil ama oyun içinde geçiyor sarıyor çerezlik izle.
6. Hazurewaku no Joutai Ijou Skill de Saikyou ni Natta Ore ga Subete wo Juurin suru made
7. Tensei Kenja no Isekai Life: Dai-2 no Shokugyou wo Ete, Sekai Saikyou ni Narimashita
8. Solo Leveling ( Bilindik bir klasik )
9. Kanojo ga Koushaku-tei ni Itta Riyuu
10. Higeki no Genkyou to Naru Saikyou Gedou Last Boss Joou wa Tami no Tame ni Tsukushimasu
11. Hai to Gensou no Grimgar ( Çizimleri pek beğenmesem de yoklukta gitti )
12. Shinka no Mi: Shiranai Uchi ni Kachigumi Jinsei
13. Isekai Nonbiri Nouka ( Meşhur çiftçi abim )
14. Seija Musou: Salaryman, Isekai de Ikinokoru Tame ni Ayumu Michi
15. Gekai Elise ( Tam isekai değil. Geçmiş yaşamına dönüyor. )
16. Gate: Jieitai Kanochi nite, Kaku Tatakaeri ( İsekai izleyen herkesin hayallerini bir animeye dökmüş reiss )
17. Kuma Kuma Kuma Bear ( Yumak yumak bir anime .9
18. Kami-tachi ni Hirowareta Otoko
19. The New Gate (SAO versiyon 2. İzlerken eridim tam benim aradığım anime tiplemesi. )
20. Toaru Ossan no VRMMO Katsudouki ( Oyun içinde geçenlerden )
21. Isekai Yakkyoku ( Toktor abimiz. )
22. Tensei shitara Dainana Ouji Datta node, Kimama ni Majutsu wo Kiwamemasu ( Götü yiyen varsa gelsin )
23. Mushoku Tensei: Isekai Ittara Honki Dasu ( Bizim 7 kocalı hürmüz.)
24. Saijaku Tamer wa Gomi Hiroi no Tabi wo Hajimemashita
25. Isekai de Cheat Skill wo Te ni Shita Ore wa, Genjitsu Sekai wo mo Musou Suru: Level Up wa Jinsei wo Kaeta ( Bu da pat küt güzel sahneler var. )
26. Re:Monster
27. Shangri-La Frontier ( 3 kere izledim şerefsizi. Kendini izlettiriyor mc )
28. Sousou no Frieren ( Animenin 8. senfonisi. Belki görmüşsünüzdür. '' Friren benim karım! ''
29. Kumo Desu ga, Nani ka? ( Bizim örümcek oğlan )
30. Overlord ( Taştaştan yürüyemiyor abim o derece. Ainz Ooal Gown)
31. Gaikotsu Kishi-sama, Tadaima Isekai e Odekakechuu (Ainz Ooal Gown V2 bu da ama daha mamasını yememiş hali.)
32. Kuro no Shoukanshi
33. Akuyaku Reijou Level 99 (Bu oyun içinde geçenlerden ama hikaye örgüsü belli ve çıkamıyor.)
34. Tensei shitara Slime Datta Ken ( Son sezonu ne kadar sevmesem de bir klasik. )
35. Tsuki ga Michibiku Isekai Douchuu ( Tam Datta Ken havassı var ama ağızda bi başka tad bırakıyor. )
36. Kage no Jitsuryokusha ni Naritakute! ( Kısaca '' I am ATOMİC '' )
37. Tensei Kizoku no Isekai Boukenroku: Jichou wo Shiranai Kamigami no Shito
38. Sekai Saikou no Ansatsusha, Isekai Kizoku ni Tensei suru ( Dünyanın en iyi suikastçisi. )
39. Tensei shitara Ken Deshita ( kılıç olarak reenkarne olmuş )
40. Arifureta Shokugyou de Sekai Saikyou ( Bak bunun yeri de bende ayrı.Kesin izle. )
41. Isekai Maou to Shoukan Shoujo no Dorei Majutsu ( Bir tık echi var ama abartı değil. Büyülü dünya vs sarıyor )
42. Otome Game Sekai wa Mob ni Kibishii Sekai desu
Belki atladığım animelerim vardı ama gördüklerim bunlar. Sizlerin de tavsiyesini bekliyorum.
İzleyecek animem kalmadı. Naruto boruto gibi serilere de başlamak istemiyorum açıkçası. Böyle isekai olmasına da gerek yok. Büyülü bir evrende geçen güç gösterisi olan, macera loncalı gibi gibi bir anime istiyorum.
Öneri yapabilecek kimse yok mu ?
Son düzenleme: