Metin 2'de pazardan çıkılabiliyor mu?

atreus.ff

Decapat
Daha fazla  
Ben pazar kurdum ama içinde kaldım öylece, pazara dönüştüm. Pazardan çıkıp dolaşamıyor muyuz, pazar kendi kendine durmuyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sonradan değiştirildiyse bilmiyorum da pazarı kurunca olduğunuz yerde sabit kalırsınız, hareket edemezsiniz. Pazarı yan hesabınızdan kurabilirsiniz, önceden böyleydi 10 sene önce. Şimdi değiştirilmediyse hâlâ böyle.

Lapsekilli söylediği gibi pazar açılınca karakter sabit kalıyor. Ama oyuna sonradan pazar kurmak için gerçek para ile satılan bir eşya gelmiş veya ticaret yapabileceğiniz bir arayüz eklemiş olabilirler. Metin2 pay to win bir oyun olduğundan bunu gerçek parayla satıyor olabilir.

Metin2 forumuna sormanızı öneririm.

Pazarı kapatırsan hareket edebilirsin. Pazar adına tıkla ve en aşağıdan kapat.

Lapsekilli söylediği gibi pazar açılınca karakter sabit kalıyor. Ama oyuna sonradan pazar kurmak için gerçek para ile satılan bir eşya gelmiş veya ticaret yapabileceğiniz bir arayüz eklemiş olabilirler. Metin2 pay to Win bir oyun olduğundan bunu gerçek parayla satıyor olabilir.

Metin2 forumuna sormanızı öneririm.

Pazarı kapatırsan hareket edebilirsin. Pazar adına tıkla ve en aşağıdan kapat.

Bir de videolarda görüyorum bir yer açıyolar orada eşya arıyosun en ucuza kim satıyor falan görüyosun fiyatıyla nasıl açıyoruz biliyor musun?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı