Monitör temizlik seti önerisi

Yusuf.iso

Kilopat
Yer
Bursa/Yıldırım
Daha fazla  
Bir süre önce Samsung Odyssey G6 monitör satın aldım. Ürün ilk elime ulaştığında bozuk geldi ve değişim olarak verilen üründe çizik var gibiydi, teknik servise verdim. Belli bir süre geçtikten sonra ürünün üzerinde görünenin çizik değil toz olduğunu söylediler. Ve oraya gittiğimde üzerinde o çizik/tozu göremedim. Bana "atlet gibi bir şey ile hoh (buhar ile hafif nemlendirerek) silerseniz geçer." dediler. Sonra "Bu ürün bir canlı.", "Bu monitörün ekranı mat." gibi laflar ettiler. Açıkçası bana saçmalık gibi geldi fakat ben gözlüğüm için A101'den gözlük temizleme mendili alıyorum. Onun ile sildiğimde ekrandaki "toz/çizik" gitmemişti. Bu tür durumlar yaşamamak için hangi temizlik malzemelerini kullanmalıyım?

Amazon'da bulduğum ve en çok satılan ürünün linki : Zolx Ekran Temizleme Seti 250ML + Temizleme Bezi

Bu benim bahsettiğim mendil zaten, tek kötü tarafı önceden sanki açıldığında bir iki dakika ıslak kalıyordu fakat artık 30 saniye geçmeden direkt kuruyor. Kalitesi baya düşmüş gibi ürünün.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı