Özel üniversiteye 0 bursla bilgisayar mühendisliğine girilebilir mi?

Kesin bilgidir. Bu sıralama üzerinde iseniz ziraat bölümlerindeki mühendislikleri tercih edebiliyorsunuz sadece.

O zaten 2 yıllık bölüm kısıtlama yok yazabilirsiniz. Baraj altındaysanız zaten tercih girişi yapamıyorsunuz kabul etmiyor sistem.

Abi vallahi diyordum bari özele girerim moralimin içine ettin 😂

Kesin bilgidir. Bu sıralama üzerinde iseniz ziraat bölümlerindeki mühendislikleri tercih edebiliyorsunuz sadece.

O zaten 2 yıllık bölüm kısıtlama yok yazabilirsiniz. Baraj altındaysanız zaten tercih girişi yapamıyorsunuz kabul etmiyor sistem.

Abi barajlar kalmadımı eski diye biliyorum senin dediğin.

Nasıl oluyor %50 burs 100bin diyelim girmek için 200binmi verip gireceğim.
Antalya Bilim Üniversitesinde bilgisayar mühendisliği bölümü için %50 burslu ve tam burslu kontejan var sadece. %0 burslu (ücretli) kontejanı olmadığından almazlar. Ayrıca %0 burslu seçenek olsa bile kafana göre giremezsin. Sıralamanın yetmesi lazım. Yurt dışında belki parayla okuyabilirsin orasını bilmiyorum. Cevap veren arkadaşlar ya %0 bursla alım olmadığını bilmiyor ya da sistem hakkında en ufak fikirleri yok.

Antalya bilim üniversitesinde bilgisayar mühendisliği bölümü için %50 burslu ve tam burslu kontejan var sadece. %0 burslu (ücretli) kontejanı olmadığından almazlar. Ayrıca %0 burslu seçenek olsa bile kafana göre giremezsin. Sıralamanın yetmesi lazım. Yurt dışında belki parayla okuyabilirsin orasını bilmiyorum. Cevap veren arkadaşlar ya %0 bursla alım olmadığını bilmiyor ya da sistem hakkında en ufak fikirleri yok.

Abi Kıbrıs'ta okuma şansım var mı peki Kıbrıs'ta bilgisayar programcılığı 1.7m almış ben 1.6'yım oraya girebilir miyim %50 bursum tutuyor ama tercih bursu %80 tercih bursu ile oraya girip okuyabilir miyim?

Ücretli üniversiteler pek tercih edilmediği için gitme riskiniz daha yüksek elbette. Oranın da belli bir sıralaması var ve tamamıyla tercih edilip edilmemesine bağlı. Sıralamayı da o bölüme sonuncu olarak giren öğrenci belirliyor.

Yeni konular

Geri
Yukarı