PS4 harddisk klonlama

lifelessboy

Hectopat
Katılım
20 Ağustos 2015
Mesajlar
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese merhabalar arkadaşlar, bende PS4 Slim 500 GB'lık modeli var.
Harddisk artık yeterli değil o yüzden PS4 harddiskini değiştirme kararı aldım, 2 TB'lik harddisk takacağım ama içindeki oyunlar ve kayıtların silinmesini istemiyorum. PS4 harddiski yüzde 90 dolu neredeyse, PS4 harddiskini olduğu gibi hepsini kopyalamak istiyorum. Aşağıdaki linkteki Technopat sayfasında anlatıldığı gibi 500'lük harddiski 2 TB'lik harddiske klonlasam sonra 2 TB'lik harddiski PS4'e taksam direk olduğu gibi çalışır mı verimli olur mu? Yedekle yapın demeyin arkadaşlar yedekle yapmak için 500 GB'lık bir harddisk daha olması lazım o yüzden klonlamanın çalışıp çalışmayacağını soruyorum. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim, özellikle Recep Baltaş yardımlarınızı bekliyorum 😁

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Senin dediğin gibi yapabilmem için elimde fazladan 500 GB harici HDD olması lazım.
Yapmak istediğiniz yöntem olmuyor maalesef. Benim dediğim yöntem ile oluyor. Sadece oyun kayıtlarını bir flash belleğe kopyalayıp diski değiştirdikten sonra oyunları PS Store'dan tekrar yüklersiniz.
 
Yapmak istediğiniz yöntem olmuyor maalesef. Benim dediğim yöntem ile oluyor. Sadece oyun kayıtlarını bir flash belleğe kopyalayıp diski değiştirdikten sonra oyunları PS Store'dan tekrar yüklersiniz.
İnternet hızı yavaş 400 gb oyunları tekrar indirmek baya uzun sürecek o yüzden sormuştum bi 500 lük harddisk bulursam o şekil yaparım artık 😔
 
0 disk'i PS4'e taktığımızda PS4 kendi işletim sistemini 0 diske yükleyebiliyor mu?
Ayrı bir USB belleğe sistem güncelleme dosyasını atıp sıfır diski kullanabiliyorsunuz. Ama her şey sıfırlanıyor doğal olarak. PS'ler disk içindeki verileri şifreliyor, bu yüzden eski disk içindeki veriler yedeklenmezse erişilemiyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı