Replika DualShock4 alınır mı?

Orijinal olanlar çok pahalı geliyorsa alabilirsiniz ama hepsi birbirinden farklı ureticiler tarafindan Sony logosu basili üretiliyor. Bu yuzden hangisi daha kaliteli önerisi yapamam. Kendi markasini basan Hadron tercih edilebilir.
 
Hocam bu da replika. 360 lirayı bırakın 500 olsa havada kaparım.
İzmir'de GameTeknoloji var. Orada 2. el orjinal PS4 V2 kolları 500 TL'ye satıyorlar. Ben aldım ama hepsinin bataryaları ölü durumda 5 dakika sürüyor. Batarya değiştirmek istersen onlarda 150-200 TL. Ben çakma olanı aldım ve memnum kaldım. Orjinal ile tek farkı analoglar. Orjinal olan daha akıcı ve hissi daha iyi.
 
Hocam İstanbul içindeyseniz Doğubank'dan 1. kalite replika alabilirsiniz. Bu doubleshock doublemotor doublevibrator yazan kollar hakiki çakma.

Ben 2 hafta önce tanesi 350 liraya 2 tane aldım orijinal kolla gerek dışı gerek içi gerek performansı aynı. Çoğu replika kol FPS oynu oynatamaz ama bu 1. kaliteler oynatıyor. Orjinalden ayırt etmenin 1 yolu var o da alırken satıcı söylüyor.

Genelde çakma/replika kollarda 2 handikap oluyor en kötüsü analog hassasiyeti(yön tuşları gibi çalışıyorlar) diğeri ise hoparlör kalitesi. Bahsettiğim 1. kalite kollar gerek kutusu gerek hoparlörü gerek analoğu ile orijinal kolu aratmıyor.
 
Hocam İstanbul içindeyseniz doğubanK'den 1. kalite replika alabilirsiniz. Bu doubleshock doublemotor doublevibrator yazan kollar hakiki çakma.

Ben 2 hafta önce tanesi 350 liraya 2 tane aldım orijinal kolla gerek dışı gerek içi gerek performansı aynı. Çoğu replika kol FPS oynu oynatamaz ama bu 1. kaliteler oynatıyor. Orijinalden ayırt etmenin 1 yolu var o da alırken satıcı söylüyor.

Genelde çakma/replika kollarda 2 handikap oluyor en kötüsü analog hassasiyeti(yön tuşları gibi çalışıyorlar) diğeri ise hoparlör kalitesi. Bahsettiğim 1. kalite kollar gerek kutusu gerek hoparlörü gerek analoğu ile orijinal kolu aratmıyor.

Hocam peki ölü bölge sorunu var mı? 3-4 düşme ile bozulacak dandik bir his veriyor mu ve hem analog olsun hem de diğer tuşlarda hassasiyet algılaması nasıl?
 
Eğer COD'da ince ayar sniper oynamayacağım diyorsanız. Hardcore dereceli oyunlar oynamıyorsanız PS4'te orjinal kola 1200-1300 lira verilmez 2.eline 700-800 lira hiç verilmez. Arkadaşın dediği gibi çok yorumlu olanlardan trendyol'dan alın. Baktın tuş hissiyatı kötü plastiği kötü veya kokuyor iade edersin. İlla orjinale gerek yok. Çoğu PS4 kullanıcısına orjinal ve çakma kol versen farkı anlamaz bile :D Söylemeyi unutmuşum. Dead zone çok önemli onun testini yapın.

200 TL vereceğine 150 koy git 350 TL'ye orijinal al. Ayrıca saygı çerçevesinde konuşalım. Boş yapmıyorum. Fikrimi söylüyorum.
350 nerde orjinal üstad?

Eğer laptopda kullanılacaksa xbox one s veya 9.nesil xbox gamepad öneririm. Windows ile tam uyumlular.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı