S24 FE alınır mı?

Bu yaza doğru düşünüyorum şu an Redmi Note 11 Pro kullanıyorum ekran pek renksiz kalmasını istemem oyunlarda da çok yüksek FPS gerektirecek oyunları oynamıyorum.

Redmi serisi bana göre Note 10 ve 11'den sonra bozmuş, yani fiyat olarak değeri yok, Note 10 Pro kullanıyorum 4K30FPS var Note 14 Pro da yok bile...

Redmi serisi bana göre Note 10 ve 11'den sonra bozmuş, yani fiyat olarak değeri yok, Note 10 Pro kullanıyorum 4K30FPS var Note 14 Pro da yok bile...

Bir de o kadar dikkatli bakmadım ama parmak izi sensörü ekrandamı yoksa başka bir yerimi var şuankinde güç tuşunda olduğundan biraz sıkıntılı.

Bir de o kadar dikkatli bakmadım ama parmak izi sensörü ekrandamı yoksa başka bir yerimi var şuankinde güç tuşunda olduğundan biraz sıkıntılı.

Note 10 Pro da güç tuşu yerinde, ben çok alıştım 2 yıldır kullanıyorum sonuçta, şu an günümüzde kullanılmayan bir biçim, sebebi sanırım istenmeden açılabilir olması ve güvenlik. S24 FE de çok altta kalıyormuş hatta now brief ekranın biraz daha üstünde olacakmış galiba, parmak izi kullanmayabilirim, ayrıca alırsanız her zaman yüksek parlaklık açmayın, aynı yerde zaman geçirmeyin fazla AMOLED yanığı oluşur dikkat edin buna kesinlikle👍👍

Peki çok sağ olun sizin kullandığınız model nedir? Ayrıca telefonu alırsam görüşlerimi yazarım umarım alırım ve memnun kalırım, en merak ettiğim zaten Galaxy AI çünkü fotoğraf düzenleme çok güzel duruyor.

Ben şu an Samsung kullanmıyorum, Nothing Phone 1 kullanıyorum. Dediğiniz gibi Samsung fotoğraf konusunda çok başarılı. Yapay zekayı köküne kadar kullanıyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı