Saça ara makas atmak zararlı mı?

Arkadaşlar selam, saçlarım bayağı uzundu bugün kestirmeye berbere gittim kısa kestirdim. Berberim saçım kalın ve sık diye seyreltelim dedi. Sanırım ara makas attı. Saçım kıvırcık olduğu için kabarmasın diye bir de arası açılsın hafiflesin diye. Saça zararı olur dökülür diyenler falan olmuş. Kimisi de zararsız demiş. Bir zararı var mıdır? Veya bir iki haftaya daha mı kötü olur? Şu an memnunum saçtan.

Ara makas pişmanlıktır.

Boş yorumlara aldırma. Ara makasın hiçbir zararı yok dökülme için veya başka bir şey için. 3'e vurmak zorunda da kalmazsın. Keyfine göre kendine nasıl yakıştırıyorsan öyle tıraş ol. Hiçbir zararı yok.

Aynen dostum bilip bilmeden konuşma 1-2 sene önce çok ara makas atardım 2 tıraşta 1 ya da bazen her tıraş olduğumda atardım saçlarım yıpranmıştı ve tel tel olmuştu saçlar bir uzun bir kısa olduğu için bebek saçları gibi saçlar çıkıyordu ya onların uzamasını bekleyeceksin ya da 3'e kestirceksin 1 senedir ara makas attırmıyordum kuaför değiştirdim adam ben istemeden önlere ara makas attı saçım tel tel oldu 3'e vurmamak için zor duruyorum uzamalarını bekliyorum.

Son düzenleme:
Hocam çünkü saçın sana şu an normalmiş gibi geliyor saçların bir uzun bir kısa oldu saygılar.
Yo. Farkındayım, demekki bana yakışıyor hocam sen aman diyeyim attırma🙂

Hocam çünkü saçın sana şu an normalmiş gibi geliyor saçların bir uzun bir kısa oldu saygılar.
:d

Yo. Farkındayım, demekki bana yakışıyor hocam sen aman diyeyim attırma🙂

Her traş olduğunda attırırsan tabi hoş olmaz☺️

Dosya Ekleri

• IMG_4755.jpeg
    IMG_4755.jpeg
    126,9 KB · Görüntüleme: 19
Son düzenleme:
Yo. Farkındayım, demek ki bana yakışıyor hocam sen aman diyeyim attırma🙂

Her tıraş olduğunda attırırsan tabii hoş olmaz☺️

Dostum bazen iki tıraşta bir bazen tıraş oldugumda her hafta tıraş olmuyordum zaten 1-2 ay süreyle.

Yo. Farkındayım, demek ki bana yakışıyor hocam sen aman diyeyim attırma🙂

Her tıraş olduğunda attırırsan tabii hoş olmaz☺️

Dostum saçlarının eşit olmaması bir uzun bir kısa olması sana normal geliyorsa bir şey demeyeceğim YouTube'da videoları var ara makas atılan saçla atılmayan saçın farkı demek ki saçının içine etmişte ondan yediremeyip çok yakışmış diyorsun kendine. Ara makası umarım köklerine atmıştır sen 3'e vur diye.

Son düzenleme:
Dostum bazen iki tıraşta bir bazen tıraş oldugumda her hafta tıraş olmuyordum zaten 1-2 ay süreyle.

Dostum saçlarının eşit olmaması bir uzun bir kısa olması sana normal geliyorsa bir şey demeyeceğim YouTube'da videoları var ara makas atılan saçla atılmayan saçın farkı demek ki saçının içine etmişte ondan yediremeyip çok yakışmış diyorsun kendine. Ara makası umarım köklerine atmıştır sen 3'e vur diye.
Berberim dibinden atmaz. İşinde usta.

Yeni konular

Geri
Yukarı