PaX88
Decapat
Daha fazla
Arkadaşlar selam, saçlarım bayağı uzundu bugün kestirmeye berbere gittim kısa kestirdim. Berberim saçım kalın ve sık diye seyreltelim dedi. Sanırım ara makas attı. Saçım kıvırcık olduğu için kabarmasın diye bir de arası açılsın hafiflesin diye. Saça zararı olur dökülür diyenler falan olmuş. Kimisi de zararsız demiş. Bir zararı var mıdır? Veya bir iki haftaya daha mı kötü olur? Şu an memnunum saçtan.
Ara makas pişmanlıktır.
Boş yorumlara aldırma. Ara makasın hiçbir zararı yok dökülme için veya başka bir şey için. 3'e vurmak zorunda da kalmazsın. Keyfine göre kendine nasıl yakıştırıyorsan öyle tıraş ol. Hiçbir zararı yok.
Aynen dostum bilip bilmeden konuşma 1-2 sene önce çok ara makas atardım 2 tıraşta 1 ya da bazen her tıraş olduğumda atardım saçlarım yıpranmıştı ve tel tel olmuştu saçlar bir uzun bir kısa olduğu için bebek saçları gibi saçlar çıkıyordu ya onların uzamasını bekleyeceksin ya da 3'e kestirceksin 1 senedir ara makas attırmıyordum kuaför değiştirdim adam ben istemeden önlere ara makas attı saçım tel tel oldu 3'e vurmamak için zor duruyorum uzamalarını bekliyorum.
Son düzenleme: