Samsung FE 24 vs iPhone 14-12

ilnessaw

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Yeni telefon almak istiyorum da bir türlü karar veremedim. Sizce Samsung S24 FE mi daha iyi olur yoksa iPhone 14 veya 12 mi? Arkadaşıma sordum Samsung S24 FE'nin rakibi iPhone 14 veya 12 değil 15 16 dedi. Sizce hangisini alsam tavsiye edersiniz?

Arkadaşlar merhaba. Yeni telefon almak istiyorum da bir türlü karar veremedim. Sizce Samsung S24 FE mi daha iyi olur yoksa iPhone 14 veya 12 mi? Arkadaşıma sordum Samsung S24 FE'nin rakibi iPhone 14 veya 12 değil 15 16 dedi. Sizce hangisini alsam tavsiye edersiniz?

S24FE nin rakibi daha cok iphone 16e. Ondanda cok daha F/P ve iyi bir cihaz kamera harici. Kamera olarak dengi Iphone 12-13 denebilir S24FE'nin. Eger 25 30k bandinda cihaz bakiyorsaniz alin gecin daha iyisi yok S24FE'den.

S24 FE'nin dengi Samsung bazında S23'tür. S23'ün rakibi ise iPhone 14'tür ancak S23 bazı konularda daha üstündür. Ancak genel olarak bir iPhone 14-15 dengi diyebiliriz S24 FE için.

Uzun vadede Exynos üzer. Ben şahsen 1 kez S21 FE almıştım 1.5 yılını doldurunca o hantallığı gördüm. Exynos işlemcinin çook yolu var daha. Eskisi gibi değil diyenlerin çoğu 1 aylık veya 6 aylık kullanıcı kitlesi. Snapdragon olmasına özen gösterin.

S23 2 yıl boyunca kullandım gram kasma donma yaşamamıştım. S24 malum Exynos ile çıkınca, S25 Plus aldım direkt mis.

Uzun vadede Exynos üzer. Ben şahsen 1 kez S21 FE almıştım 1.5 yılını doldurunca o hantallığı gördüm. Exynos işlemcinin çook yolu var daha. Eskisi gibi değil diyenlerin çoğu 1 aylık veya 6 aylık kullanıcı kitlesi. Snapdragon olmasına özen gösterin.

S23 2 yıl boyunca kullandım gram kasma donma yaşamamıştım. S24 malum Exynos ile çıkınca, S25 Plus aldım direkt mis.
Eski Exynoslar ve özellikle E990 ile E2100 birer faciaydı evet ancak artık Exynos gerçekten stabil. 2400e'nin stabilliği (sürdürülebilir performans) A18 Pro'dan daha iyi diye biliyorum.

Eski Exynoslar ve özellikle E990 ile E2100 birer faciaydı evet ancak artık Exynos gerçekten stabil. 2400e'nin stabilliği (sürdürülebilir performans) A18 Pro'dan daha iyi diye biliyorum.
Şahsen 2 yılını doldurduktan sonra belli ediyor kendini Exynos. Kısa vadede zaten başarılı ama uzun ömürlülük açısından sınıfta kalıyor. 2. yılını doldurunca belli olacaktır net bir şekilde.

Şahsen 2 yılını doldurduktan sonra belli ediyor kendini Exynos. Kısa vadede zaten başarılı ama uzun ömürlülük açısından sınıfta kalıyor. 2. yılını doldurunca belli olacaktır net bir şekilde.
S20 döneminde 2 yıla bile gerek kalmadan ilk çıktıklarında harbi sıkıntılı oldukları anlaşılmıştı. Sanmam, eğer Exynos stabil olmasaydı 2. nesil gibi modeller gelirdi.

Ancak burada önceki deneyimlerinize göre yorum yapamazsınız çünkü Exynos 2400 serisi önceki Exynos'lardan çok farklı. Sanki başka bir marka gibi, yana yana Snapdragon aratan cinsten değil. Isınma, verim gibi sorunları yok, stabil ve uzun vadeli bir işlemci. Uzun vadede de sorun çıkarmayacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı