@furyzstko LTSC veya tiny yükle Windows 7'den bile hafif neredeyse
Windows 10'un versiyonları gibi bir şey mi bu 2'si hocam?
@furyzstko LTSC veya tiny yükle Windows 7'den bile hafif neredeyse
Linux kullanamıyorum hocamTek amaç CS1.6 oynamaksa Steam destekleyen bir Linux kullanmak daha mantıklı olmaz mı?
Peki hangisi daha iyidir benim içinevet öyleler
Linux kullanamıyorum hocam.
Hocam ailem de ara sıra kullandığı için kesinlikle olmaz Linux.Gözünüzde büyütülecek bir şeyi yok bence şans vermeye değer. Hem daha performanslı olur hem de daha güncel bir işletim sistemi kullanırsınız.
Hocam ailem de ara sıra kullandığı için kesinlikle olmaz Linux.
Windows Thin PC'yi kullanın derim Türkçe desteği yanlış hatırlamıyorsam yoktu ancak Microsoft tarafından derlenen bir Windows 7 tabanlı OS, Windows 10 için o sistem gerçekten çok çok kötü olur tek çekirdekli bir işlemciden bahsediyoruz o kadar telemetry ve diğer her şey sistemi yer. Linux tarafı da bilmeyen kişiyi zorlar belki kullanılırsa alışışabilir ancak sadece CS 1.6 için değmeyecektir.
Rehber: Windows Thin PC ISO Türkçe yapma
Dosya özellikleri Dosya adı: En_windows_thin_pc_X86_697681_2.ISO Dosya boyutu: 1,5 GB Dosya türü: ISO ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------...www.technopat.net
Kurulabilir ama evet çekildi hocam destek.Hocam Steam Windows 7'den desteği kesmiş.
Fakat YouTube'da birkaç tane Windows 7 de Steam kullanabilme videosu var. Kurarım ben bunu teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.