Tekra Market/ Tekra Bilişim güvenilir midir?

Daha iyi bu. Hem de 2 bin daha ucuz.
GameGaraj... güvenemiyorum hocam.
Yok dostum aynı özellikli bilgisayar hiç özellik farkı olmadan 10.799 TL'ye Monster'de satılıyor Tulpar serisi indirimde şu an bak derim.

Hocam Monster'ın seveni de söveni de çok ve kronik sıkıntılardan başım ağrısın istemiyorum.

GameGaraj... Güvenemiyorum hocam.

Hocam Monster'ın seveni de söveni de çok ve kronik sıkıntılardan başım ağrısın istemiyorum.

Hocam neden ki? GameGaraj oldukça iyidir ve forumda da önerilir. Tabii ki son karar konu sahibinin ama olsun. Monster modellerine vs de bakabilirsiniz çok önermesem de. Ama 15.000'e RTX 2060'da olmaz hocam. Çok ona. Maks 11.000.

Hocam neden ki? GameGaraj oldukça iyidir ve forumda da önerilir. Tabii ki son karar konu sahibinin ama olsun. Monster modellerine vs de bakabilirsiniz çok önermesem de. Ama 15.000'e RTX 2060'da olmaz hocam. Çok ona. Maks 11.000.
Haklısınız hocam fakat son yılda teknolojik aletlerin( ya da bilgisayarların tam emin olamadım) %90 civarında zamlandığını unutmayalım. Daha dün baktığım ürüne bugün 250 lira zam gelmiş....

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı