Sürprizbozan The Last of Us ilk sahnedeki olay nasıl gerçekleşmişti?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

onurdd1

Picopat
Katılım
11 Kasım 2023
Mesajlar
47
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
The Last of Us oyununda Joel'in kızı Sarah vardı ilk sahnede. Sanırım onu asker öldürmüştü de, olay tam olarak nasıl?
 
Zombi olaylarının patladığı esnada kaçmak için arabayla şehir dışına çıkıyorlardı. Trafik kazası sonucu Sarah yaralandı ve Joel kızını taşımak zorunda kaldı, bu esnada karşılarına çıkan bir polis kızın ısırılmış olduğunu varsaydı ve ateş etti. Böylece Sarah öldü.
 
Zombi olaylarının patladığı esnada kaçmak için arabayla şehir dışına çıkıyorlardı. Trafik kazası sonucu sarah yaralandı ve joel kızını taşımak zorunda kaldı, bu esnada karşılarına çıkan bir polis kızın ısırılmış olduğunu varsaydı ve ateş etti. Böylece sarah öldü.

Bende böyle sanıyordum ama bir arkadaşım sarahın bir yerlerde yaşadığını söyledi bana.Teoriymiş.
 
bu esnada karşılarına çıkan bir polis kızın ısırılmış olduğunu varsaydı ve ateş etti
Bu kısım tam olarak doğru değil. Karşısındaki asker ilk önce onlara silahını doğrultup durmasını söylüyor daha sonra kendisinin üst mertebe birisinden emir bekliyor ve emir veren kişi onları öldürmesini söylüyor (büyük ihtimal virüsü taşımamak içindir). Daha sonra asker "ama efendim" diye kekeleyip anlaşıldı efendim diyip onlara ateş ediyor daha sonra Joel ve Sarah yaralanıyor ama Sarah ölümcül bir yara aldığı için ölüyor.
 

Geri
Yukarı