Viper.55
Centipat
Daha fazla
Sıfırdan kastımız ne tam olarak? Ortaokul bilgisiyle bile sınava girse 5-10 soru yapabilir rahatça, sınavın yarısı problem neredeyse. 4 işlem ve az buçuk temel matematik bilgisi olan her insan Eyüp b.'nin anlattıklarını gayet iyi şekilde anlayacaktır adam zaten mantığını kavratarak öğretiyor.
Ha konu sahibi arkadaş ben mert Hoca'yla sıfırdan başlayacağım sonra üstüne koyacağım diyorsa olacakları söyleyeyim. TYT'yi sıfırdan başlamak adı altında zamanını kaybedecek, 20 25 netlere anca çıkacak AYT stresi sardığında hem AYT'yi tam anlamıyla halledemeyecek hem TYT'si istediği netlere ulaşamayacak. Hisler değil çevremden gördüklerim bunlardı, istisnaları elbet vardır orasını bilmem.
Ağır gelmez, az buçuk seviyesi olan adama 3D ilaç gibi gelir hatta. Kırmızı sorulara uğraştıkça zevk alır. Çözümü Eyüp hoca yapıyor zaten hiç çözülmeyen soruları da izleyip mantığını öğrenip geçerse gerisini denemeye bıraksa bile olur ki ben öyle yaptım hiçbir sıkıntı çekmedim.
Merhaba, mert hocanın matematiğe ilk adım kampını bitirmeme az kaldı ortaokul temeli atmış olacağım, bitirdiğimde yine mert hocanın TYT'ye ilk adım kampını mı izleyeyim yoksa farkı birisinden konu anlatımı mı dinliyim çünkü TYT matematik sıfır bende konuları bilmiyorum keza ortaokul temelini yeni atmış olacağım sıcağı sıcağına kimi önerirsiniz TYT matematik için?