TYT matematik için Mert Hoca mı Eyüp B. mi?

Sıfırdan kastımız ne tam olarak? Ortaokul bilgisiyle bile sınava girse 5-10 soru yapabilir rahatça, sınavın yarısı problem neredeyse. 4 işlem ve az buçuk temel matematik bilgisi olan her insan Eyüp b.'nin anlattıklarını gayet iyi şekilde anlayacaktır adam zaten mantığını kavratarak öğretiyor.

Ha konu sahibi arkadaş ben mert Hoca'yla sıfırdan başlayacağım sonra üstüne koyacağım diyorsa olacakları söyleyeyim. TYT'yi sıfırdan başlamak adı altında zamanını kaybedecek, 20 25 netlere anca çıkacak AYT stresi sardığında hem AYT'yi tam anlamıyla halledemeyecek hem TYT'si istediği netlere ulaşamayacak. Hisler değil çevremden gördüklerim bunlardı, istisnaları elbet vardır orasını bilmem.

Ağır gelmez, az buçuk seviyesi olan adama 3D ilaç gibi gelir hatta. Kırmızı sorulara uğraştıkça zevk alır. Çözümü Eyüp hoca yapıyor zaten hiç çözülmeyen soruları da izleyip mantığını öğrenip geçerse gerisini denemeye bıraksa bile olur ki ben öyle yaptım hiçbir sıkıntı çekmedim.

Merhaba, mert hocanın matematiğe ilk adım kampını bitirmeme az kaldı ortaokul temeli atmış olacağım, bitirdiğimde yine mert hocanın TYT'ye ilk adım kampını mı izleyeyim yoksa farkı birisinden konu anlatımı mı dinliyim çünkü TYT matematik sıfır bende konuları bilmiyorum keza ortaokul temelini yeni atmış olacağım sıcağı sıcağına kimi önerirsiniz TYT matematik için?

Merhaba, mert hocanın matematiğe ilk adım kampını bitirmeme az kaldı ortaokul temeli atmış olacağım, bitirdiğimde yine mert hocanın TYT'ye ilk adım kampını mı izleyeyim yoksa farkı birisinden konu anlatımı mı dinliyim çünkü TYT matematik sıfır bende konuları bilmiyorum keza ortaokul temelini yeni atmış olacağım sıcağı sıcağına kimi önerirsiniz TYT matematik için?
Matematik için direkt Eyüp B.'yi öneririm. 3D'nin VDD'lerini alıp YouTube'dan videolarını izlersen konu eksiklerini fazlasıyla kapatmış olacaksın. Sonrası için test kitabı çözersin.

Matematik için direkt Eyüp b.'yi öneririm. 3D'nin Vdd'lerini alıp YouTube'dan videolarını izlersen konu eksiklerini fazlasıyla kapatmış olacaksın. Sonrası için test kitabı çözersin.

Hocam teşekkür ederim ama aklımda bir soru işareti var Eyüp b ileri seviye diye anlatıyor herkes ve ben lise konularını hiç görmedim gözüm korkuyor o yüzden sizce bir sorun yaşar mıyım, ve mert hocanın TYT'ye ilk adım kampı sizce zaman kaybı mı?

Hocam teşekkür ederim ama aklımda bir soru işareti var Eyüp b ileri seviye diye anlatıyor herkes ve ben lise konularını hiç görmedim gözüm korkuyor o yüzden sizce bir sorun yaşar mıyım, ve mert hocanın TYT'ye ilk adım kampı sizce zaman kaybı mı?
İleri seviye anlattığı için ben anlamıyorum diyen kişilerin ortaokul matematiğine bile sahip olmadığını düşünüyorum. Sonuçta ortada bir müfredat var ve adam o müfredata göre anlatıyor olimpiyat seviyesinde anlatmaz, anlatamaz çünkü ne gerek var sınav bunu gerektirmiyor. Kaçıncı sınıf olduğunu bilmiyorum, lise konularını görmedim dediğin için daha 9. sınıfmışsın gibi konuşacağım. YKS için çok kasmana şimdilik gerek yok, kamplara vs girmene hiç gerek yok. Konuları yazılı notlarını yüksek tutmak için takip etsen yeter. Matematiğin Güler Yüzü'nü önerebilirim sana, adam yazılılara uygun düzeyde anlatıyor, ben de zamanında onu dinlerdim. Özellikle birkaç sene önceki tek videoda konuyu bitirdiği videoları önerebilirim. Diyorsan ki ben 11-12. sınıf oldum temelim zayıf ama sıfır değilim, YKS düzeyinde çalışacağım. O zaman yine başa geliyoruz, TYT-AYT VDD alabilirsin, anlama kabiliyetin varsa üst düzey gelmez. Milyonlarla yarışacaksın. Kendini kasman, potansiyelini zorlaman gerek. Hatta bazı yerlerde seviyenin üstünde çalışman gerekiyor. Sorun olursa çekinmeden sorabilirsin bazen geç bakabiliyorum ama bakıyorum alıntılara.
Hiç temeli olmayan birisi için rehber matematik kampı önerir misiniz?
Şimdi hiç temeli olmayan biriden kastımız nedir? Ortaokul seviyesi matematiğe az buçuk hakimsen senin temelin var demektir. Direkt TYT'ye çalışmaya başlayabilirsin. Hoca tavsiyesi olarak yine şaşırtmayacağım ve Eyüp B'yi tavsiye edeceğim. Ben eski videolardan takip etmiştim TYT'yi. Eski olmasına bakma müfredatta değişen bir şey yok, temel örnekleri fazlasıyla çözdüğü için konu iyi oturuyor.

Ben bir öğretmen değilim, işin uzmanı hiç değilim. Sadece sınavı görmüş ve iyi bir sonuç yapmış biri olarak hem kendimden hem de çevremden az çok neyin ne olduğunun farkında olduğumu düşünüyorum. Hiçbirinizi tanımıyorum istisnalar olabilir elbette ama benim temelim yok lafını herkesten duymaya başladım. Kendinizi seviye olarak gereğinden fazla aşağıda görmeyin arkadaşlar. Birkaç şaklabanın lafına kanıp, "başlangıç için ideal" felsefesiyle bir tarafları oynayan saçma sapan hocalarla ilerleyip, LGS öğrencisinin bile yüzüne bakmayacağı kitaplarla vakit kaybeden ve sene sonu mezuna bırakanlar çok çok fazla ve inanın prim verdiğiniz, para kazandırdığınız hiçbir hoca bunu umursamıyor. Bunu savaş değil bir oyun gibi düşünün ve bu oyunun kuralları belli.

Son düzenleme:
İleri seviye anlattığı için ben anlamıyorum diyen kişilerin ortaokul matematiğine bile sahip olmadığını düşünüyorum. Sonuçta ortada bir müfredat var ve adam o müfredata göre anlatıyor olimpiyat seviyesinde anlatmaz, anlatamaz çünkü ne gerek var sınav bunu gerektirmiyor. Kaçıncı sınıf olduğunu bilmiyorum, lise konularını görmedim dediğin için daha 9. sınıfmışsın gibi konuşacağım. YKS için çok kasmana şimdilik gerek yok, kamplara vs girmene hiç gerek yok. Konuları yazılı notlarını yüksek tutmak için takip etsen yeter. Matematiğin güler yüzü'nü önerebilirim sana, adam yazılılara uygun düzeyde anlatıyor, ben de zamanında onu dinlerdim. Özellikle birkaç sene önceki tek videoda konuyu bitirdiği videoları önerebilirim. Diyorsan ki ben 11-12. sınıf oldum temelim zayıf ama sıfır değilim, YKS düzeyinde çalışacağım. O zaman yine başa geliyoruz, TYT-AYT vdd alabilirsin, anlama kabiliyetin varsa üst düzey gelmez. Milyonlarla yarışacaksın. Kendini kasman, potansiyelini zorlaman gerek. Hatta bazı yerlerde seviyenin üstünde çalışman gerekiyor. Sorun olursa çekinmeden sorabilirsin bazen geç bakabiliyorum ama bakıyorum alıntılara.

Şimdi hiç temeli olmayan biriden kastımız nedir? Ortaokul seviyesi matematiğe az buçuk hakimsen senin temelin var demektir. Direkt TYT'ye çalışmaya başlayabilirsin. Hoca tavsiyesi olarak yine şaşırtmayacağım ve Eyüp B'yi tavsiye edeceğim. Ben eski videolardan takip etmiştim TYT'yi. Eski olmasına bakma müfredatta değişen bir şey yok, temel örnekleri fazlasıyla çözdüğü için konu iyi oturuyor.

Ben bir öğretmen değilim, işin uzmanı hiç değilim. Sadece sınavı görmüş ve iyi bir sonuç yapmış biri olarak hem kendimden hem de çevremden az çok neyin ne olduğunun farkında olduğumu düşünüyorum. Hiçbirinizi tanımıyorum istisnalar olabilir elbette ama benim temelim yok lafını herkesten duymaya başladım. Kendinizi seviye olarak gereğinden fazla aşağıda görmeyin arkadaşlar. Birkaç şaklabanın lafına kanıp, "başlangıç için ideal" felsefesiyle bir tarafları oynayan saçma sapan hocalarla ilerleyip, LGS öğrencisinin bile yüzüne bakmayacağı kitaplarla vakit kaybeden ve sene sonu mezuna bırakanlar çok çok fazla ve inanın prim verdiğiniz, para kazandırdığınız hiçbir hoca bunu umursamıyor. Bunu savaş değil bir oyun gibi düşünün ve bu oyunun kuralları belli.

Vaktinizi ayırdığınız için çok teşekkür ederim, anlama kabiliyetim iyi ve matematik ortaokul konularını bitirdim sayılır sıcağı sıcağına direk TYT atılıyorum acil yayınları matematiğin ilacını aldım, fen konularını ortaokul temeli olarak hatırlamıyorum maalesef o gözümü korkutuyor onun dışında on numara gidiyor.

Sıfırdan kastımız ne tam olarak? Ortaokul bilgisiyle bile sınava girse 5-10 soru yapabilir rahatça, sınavın yarısı problem neredeyse. 4 işlem ve az buçuk temel matematik bilgisi olan her insan Eyüp B.'nin anlattıklarını gayet iyi şekilde anlayacaktır adam zaten mantığını kavratarak öğretiyor.

Ha konu sahibi arkadaş ben Mert Hoca'yla sıfırdan başlayacağım sonra üstüne koyacağım diyorsa olacakları söyleyeyim. TYT'yi sıfırdan başlamak adı altında zamanını kaybedecek, 20 25 netlere anca çıkacak AYT stresi sardığında hem AYT'yi tam anlamıyla halledemeyecek hem TYT'si istediği netlere ulaşamayacak. Hisler değil çevremden gördüklerim bunlardı, istisnaları elbet vardır orasını bilmem.

Ağır gelmez, az buçuk seviyesi olan adama 3D ilaç gibi gelir hatta. Kırmızı sorulara uğraştıkça zevk alır. Çözümü Eyüp hoca yapıyor zaten hiç çözülmeyen soruları da izleyip mantığını öğrenip geçerse gerisini denemeye bıraksa bile olur ki ben öyle yaptım hiçbir sıkıntı çekmedim.
Bu sene son 7-8 ay sıfırdan çalışmaya başlayarak TYT 37 AYT 32 işaretledim arkadaşlar matematikte. Eğer mizacınız uygunsa ve anlayabiliyorsanız gerçekten Eyüp Hocadan daha fazla katkı verebilecek birisi yok size emin olabilirsiniz. Ben dediği her şeyi uygulayamadım çünkü zamanım yoktu. 7-8 ay değil de 9-10 ay kala çalışmaya başlasam ve dediği her şeyi yapsam belki de AYT'de 32 değil 35+ işaretlerdim ilk 1000 bile söz konusu olabilirdi. AYT matematiğe başladığımda 5-6 ay falan vardı yanlış hatırlamıyorsam. En azından rehberlik videolarını kaçırmayın ve söylediklerine uyun derim.

Eğer kendi yorumun buysa sıkıntı yok ama önyargın yüzünden böyle düşünüyorsan yanlış düşünüyorsun. Ben tytde 15-20 netle başladım Eyüp hocayı izlemeye, bu netleri de çalıştığımdan değil ortaokuldan kalan bilgilerle falan yapıyordum. Eyüp Hoca biliyormuş gibi anlatmıyor, ki LTİ'yi ben ilk ve tek kez Eyüp B'den izledim sıkıntı çekmedim. Ortaokul temelin yoksa evet başka hocalara yönelebilirsin hiç izlemedim ama bence Bıyıklı iyidir.
Merhaba Hocam, temelim sıfır ve bu sene mezuna kaldım. Bıyıklı Matematik’in 10 Günde Temel Atma Kampı’nda başlayıp bitirdikten sonra Eyüp B.’nin TYT kampına başlasam olur mu? Bıyıklı Matematik’in 10 gün kampında tam sayılarda işlemler, rasyonel sayılar, ondalık sayılar, harfli ifadeler ve birinci dereceden bir bilinmeyenli denklemler, rasyonel denklemler, iki bilinmeyenli denklem çözme, basit eşitsizlikler, mutlak değer, köklü sayılar ve üslü sayılar konuları var. Bu konularda temel attıktan sonra hocam sizce Eyüp B.’ye başlanılır mı?

Merhaba Hocam, temelim sıfır ve bu sene mezuna kaldım. Bıyıklı Matematik’in 10 Günde Temel Atma Kampı’nda başlayıp bitirdikten sonra Eyüp B.’nin TYT kampına başlasam olur mu? Bıyıklı Matematik’in 10 gün kampında tam sayılarda işlemler, rasyonel sayılar, ondalık sayılar, harfli ifadeler ve birinci dereceden bir bilinmeyenli denklemler, rasyonel denklemler, iki bilinmeyenli denklem çözme, basit eşitsizlikler, mutlak değer, köklü sayılar ve üslü sayılar konuları var. Bu konularda temel attıktan sonra hocam sizce Eyüp B.’ye başlanılır mı?
Tabii ki başlanılır. Kampı incelemedim o yüzden 2 seçenek var.
Eğer normal anlatım ise ve temel dediği AYT içinse zaten Eyüp B. de çok farklı şeyler anlatmıyordur o da biliyormuş gibi anlatmıyor ilk defa dinliyormuşsunuz gibi anlatıyor. Çok işe yarayacağını düşünmüyorum eğer öyleyse fakat yine de içiniz rahat edecekse bu şekilde yapabilirsiniz 10 gün uzun değil hatta kendiniz kısaltabilirsiniz illa 10 günde bitirmenize gerek yok ben kendim hiçbir kampı yazılan programa göre veya daha geç bitirmedim şahsen.

2. seçenekse youtubeda görüyorum ki ortaokul temeli olmayanlar için kamplar da var mesela Mert Hoca'nın Zero kampı gibi. Eğer Bıyıklı Matematik'in kampı da öyleyse, temel dediği TYT için temelse ve siz ortaokul temeliniz olmadığı için izlemek istiyorsanız kesinlikle tavsiye ederim zaten Eyüp B. takip etmeniz için gereken tek şey ortaokul matematiği. İnsanlar göz korkutuyor Eyüp B. çok ileri seviye anlatıyor vs. gibisinden ama emin olun öyle değil. Kitabı almadan önce birkaç konuyu dinleyip görebilirsiniz zaten mizacınız uygun mu değil mi diye. Başka sorunuz olursa yazabilirsiniz.

Son düzenleme:
Tabii ki başlanılır. Kampı incelemedim o yüzden 2 seçenek var.
Eğer normal anlatım ise ve temel dediği AYT içinse zaten Eyüp B. de çok farklı şeyler anlatmıyordur o da biliyormuş gibi anlatmıyor ilk defa dinliyormuşsunuz gibi anlatıyor. Çok işe yarayacağını düşünmüyorum eğer öyleyse fakat yine de içiniz rahat edecekse bu şekilde yapabilirsiniz 10 gün uzun değil hatta kendiniz kısaltabilirsiniz illa 10 günde bitirmenize gerek yok ben kendim hiçbir kampı yazılan programa göre veya daha geç bitirmedim şahsen.

2. seçenekse youtubeda görüyorum ki ortaokul temeli olmayanlar için kamplar da var mesela Mert Hoca'nın Zero kampı gibi. Eğer Bıyıklı Matematik'in kampı da öyleyse, temel dediği TYT için temelse ve siz ortaokul temeliniz olmadığı için izlemek istiyorsanız kesinlikle tavsiye ederim zaten Eyüp B. takip etmeniz için gereken tek şey ortaokul matematiği. İnsanlar göz korkutuyor Eyüp B. çok ileri seviye anlatıyor vs. gibisinden ama emin olun öyle değil. Kitabı almadan önce birkaç konuyu dinleyip görebilirsiniz zaten mizacınız uygun mu değil mi diye. Başka sorunuz olursa yazabilirsiniz.
Teşekkürler hocam, yanıtınız için. Temelim sıfır olduğu için Bıyıklı Matematik'in 10 Günde Temel Atma Kampı'ndan başladım.

Yeni konular

Geri
Yukarı