Ülkenin geldiği son hali anlatmaya yönelik web sitesi açılır mı?

Yurt dışı hosting firmalarını tercih edebilirsiniz belki boykotyap gibi siteler var buna benzer.

Fark etmiyor, Türkiye'ye erişime engelliyorlar. Aslında sitenin kapanmasından değil de, site kapandıktan sonra sicilime leke bulaşmasını istemiyorum yarın bir gün ileride başımı çok ağrıtır...

Komik bir şey dikkatimi çekti, boykot sitesini ihbar edenlerin ettiği siteye bir göz geçireyim dedim ihbar kategorilerine bakınca ___ söylenecek çok şey var da işte Silivri soğuktur :D tam olarak hangisi boykot sitesinin kapanma sebebi :D :D

1743188705290.png

Yani arkanızda birileri olsa bile çok sıkıntılı bir iş. Şu an siyaset aşırı karışık bir durumda hakaret etmeyip sadece eleştirenleri bile göz altına alıyorlar.

Bir grup ilkokul mezunu cahili ulkenin apartman yonetilir gibi yonetildigine ikna etmek icin risk almana gerek yok. Bilen zaten biliyor durumu.
Halki duzeltemezsek o ilkokul mezunu cahil yoneticileri manciniklayamayacagiz. Bu ugraslar genel olarak yonetimi degistirmek icin degil, halki degistirmek zira halk degisirse yonetim degisir zaten. Cok degil 500 bin kisiye oynasak bile yine bir seyler degisir.

Dediginde haklisin abi ama bos bos oturmakta koyuyor, kimse tasin altina eline koymazsa degismiyor, degismeyecekte.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı