poyrzmc
Decapat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- İ3 14100F İşlemci | MSI PRO H610M-E Anakart | AMD RADEON RX6700 XT 12 GB Ekran Kartı | LEXAR THOR 2X8 DDR4 3200MHZ Ram | CRUCİAL 500 GB P3 SSD | APACER PANTHER 240 GB SSD | EVEREST X-RACER PEAK 600W PSU | EVEREST X-RACER PEAK Kasa
Rane Twelve MK2 | Reloop Elite Mixer | JBL 305P MK2
- Meslek
- Turntablist/DJ
Herkese iyi günler, yakın zamanda kablosuz fare almayı düşünüyorum iki fare arasında kaldım. İkisi de 8000Hz sensörleri aynı elim küçük başka bir fare önerecekseniz bilginiz olsun istedim sizce hangisi daha iyidir?
Konuyu açmışken sormak istedim 8000Hz'in bir farkı olur mu monitörüm 180Hz.
wraithesports.com
www.trendyol.com
Konuyu açmışken sormak istedim 8000Hz'in bir farkı olur mu monitörüm 180Hz.
VXE MAD R Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Attack Shark X3 Pro Superlıght 4000/8000 Hertz Kablosuz Oyuncu Mouse Paw3395 (GRIP TAPE VE YEDEK SKATEZ HEDİYELİ) - Fiyatı, Yorumları
Attack Shark X3 Pro Superlıght 4000/8000 Hertz Kablosuz Oyuncu Mouse Paw3395 (GRIP TAPE VE YEDEK SKATEZ HEDİYELİ) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Son düzenleyen: Moderatör: