Çözüldü Windows 11 DPC_WATCHDOG_VIOLATION hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Aorus

Kilopat
Makaleler
2
GTA V oynuyordum. Modem siparişim gelmiş oyunu kapattım alt F4 atarak. Ardından modemi kurdum sevinçli sevinçli hızını test edecektim. PC yanına bir gittim mavi ekran vermiş. Açmayı deniyorum açılıyor giriş yapmak için enter basıyorum donuyor ve mavi ekran. Dün ki sistem kayıt noktasına döndüm hala aynı durumda.
Hata kodu: DPC_WATCHDOG_VIOLATION
Hata videosu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sorun Vanguard kaynaklanmış kaldır ve tekrar yükle. Realtek ağ sürücüsündede sorun var.

@Aorus

Niye sorun bugünü buldu ki bilgisayara darıldım. Şimdi tekrar açabilirsem neleri sileyim? Valorant'ı kaldıracağım. Realtek sürücüleri mi kaldı geriye hocam?

Sorun Vanguard kaynaklanmış kaldır ve tekrar yükle. Realtek ağ sürücüsündede sorun var.

@Aorus
Riot games, vanguard ve realtek driver vardı denetim masasında ama ağ yazmıyordu audio olması lazım kaldırdım. Yanlışım varsa ağ olanı nasıl kaldıracağım ve ardından nasıl bi işlem yapmam gerekiyor şuan?

Bunu mu kaldırmam lazım? @simsekmemo

Dosya Ekleri

• 20240723_003457.jpg
    20240723_003457.jpg
    146,1 KB · Görüntüleme: 14
Son düzenleme:
Niye sorun bugünü buldu ki bilgisayara darıldım. Şimdi tekrar açabilirsem neleri sileyim? Valorant'ı kaldıracağım. Realtek sürücüleri mi kaldı geriye hocam?

Riot games, vanguard ve realtek driver vardı denetim masasında ama ağ yazmıyordu audio olması lazım kaldırdım. Yanlışım varsa ağ olanı nasıl kaldıracağım ve ardından nasıl bi işlem yapmam gerekiyor şuan?
Vanguard riot games falan hepsini kaldırdiysan donanım kimliğini yolla.

Bunu mu kaldırmam lazım? @simsekmemo
Usb ile wifiye baglaniyordun değil mi?

Vanguard Riot Games falan hepsini kaldırdiysan donanım kimliğini yolla.

USB ile Wi-Fi'ya baglaniyordun değil mi?

Hangi donanımın kimliğini atayım hocam? TP-Link USB ile anakarta takıyorum kablosuz internete bağlanıyorum saygılar.

Hangi donanımın kimliğini atayım hocam? TP-Link USB ile anakarta takıyorum kablosuz internete bağlanıyorum saygılar.
Bu mu realtek ağ dediğiniz?

Dosya Ekleri

• 20240723_003457.jpg
    20240723_003457.jpg
    146,1 KB · Görüntüleme: 10
Tp link usb wifinin donanım kimliğini yolla.

Bu mu realtek ağ dediğiniz?

Tp link usb wifinin donanım kimliğini yolla.
Sen direk ddu ile ses suruculerini sil hem TP link hem realtek at donanım kimliklerini. Böyle daha kolay olur.

TP-Link USB Wi-Fi'nin donanım kimliğini yolla.

Sen direk DDU ile ses suruculerini sil hem TP-Link hem Realtek at donanım kimliklerini. Böyle daha kolay olur.

İnternete bağlanmam lazım DDU yüklü değil.
TP-Link.
USB\VID_2357&PID_0126&REV_0200.
USB\VID_2357&PID_0126.

Realtek.
PCI\VEN_10EC&DEV_8168&SUBSYS_23121565&REV_15
PCI\VEN_10EC&DEV_8168&SUBSYS_23121565
PCI\VEN_10EC&DEV_8168&CC_02000
PCI\VEN_10EC&DEV_8168&CC_0200

İsterseniz flash çalışıyorsa eğer laptopa yükleyip buraya atayım kurayım dediğinizi uygulayayım.

İnternete bağlanmam lazım DDU yüklü değil.
TP-Link.
USB\VID_2357&PID_0126&REV_0200.
USB\VID_2357&PID_0126.

Realtek.
PCI\VEN_10EC&DEV_8168&SUBSYS_23121565&REV_15
PCI\VEN_10EC&DEV_8168&SUBSYS_23121565
PCI\VEN_10EC&DEV_8168&CC_02000
PCI\VEN_10EC&DEV_8168&CC_0200

isterseniz flaş çalışıyorsa eğer laptopa yükleyip buraya atayım kurayım dediğinizi uygulayayım.
Bu mudur usb adaptörünüz? için İndir TL-WN8200ND | TP-Link Türkiye

Buysa indir ve kur.

Diğeri için bu var hocam Realtek PCIe GBE Family Controller Driver - Free Download For Windows - BIOSTAR - H110MH PRO D4

Yeni konular

Geri
Yukarı