Elite Sezon 5 Hakkında

Season_5_Poster.jpg

Elite dizisi 5. Sezon geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Karakterinize uygun olan kişiyi seçeceğinizden adım gibi eminim dizide ki benim karakterim Manu Rios canlandırdığı "Patrick" Aşığım o adama tabi dizide gay bir karakteri canlandırıyor. LGBT'yi temsil eden birçok karakterin olduğunu size söyleyebilirim kapak fotoğrafına bakarak kimin kime aşık olduğunu görebilirsiniz.
En başta sarışın bir bombanın size baktığını fark edeceksiniz Pembe elbisesi ile işte benim bir sonraki favori karakterim İBİZA KRALİÇESİ İSADORA tam bir dj olan isadora başınızı döndürecek ne yazık ki madde bağımlısı olan karakterimiz bir konser vermeye İbiza'ya gidiyor ve VİP olarak götürdüğü 5 arkadaşından 4'u maddenin de etkisi ile istismara uğruyor ve karakterimiz karanlık bir boşluğa düşüyor.

Diziye izlemenizi Şiddetle Öneriyorum.

KARAKTERLER

Samuel García Domínguez
Mencía Blanco Commerford
c37221ebe4a7935a0a0cca6d3b02b021.jpg
Philippe Florian Von Triesenberg

Patrick Blanco Commerford
Isadora Artiñán
  • Who-is-Ivan-in-Elite-5-and-who-plays-him.jpg
    Who-is-Ivan-in-Elite-5-and-who-plays-him.jpg
    100,7 KB · Görüntüleme: 59

Yorumlar

Elite kesinlikle 3. sezonda bitmeliydi. Netflix, La Casa de Papel'deki gibi aynı saçmalığı yapıyor. La Casa de Papel'de 2. sezonda bitmeliydi. Cıvkı çıkana kadar diziyi devam ettiriyorlar. Bir de artık sezonlar 10 bölümü geçmiyor ve dizileri iki parçaya bölüyorlar. Stranger Things'de de aynısını yapacaklar ilk 5 bölüm Mayıs'da sonraki 5 bölüm başka bir ayda gerçekten çok sinir bozucu.
 

Blog girdisi detayları

Ekleyen
Luminous Valentine
Okuma süresi
1 dakika okuma
Görüntüleme
1.801
Yorumlar
3
Son güncelleme
Değerlendirme
5,00 yıldız 1 değerlendirme

Eğlence kategorisindeki diğer girdiler

Luminous Valentine adlı kullanıcının diğer girdileri

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı