[KİGYK] Ceave Gaming

Merhabalar. Yine uzun bir aradan sonra bu bloga yazı yazmak için zaman bulabildim. Bu gün hakkında konuşacağımız kanalın ismi Ceave Gaming ve kısaca Mario (Nintendo geneli fakat çoğunluğu Mario serisi olduğundan dolayı blog boyunca Mario olarak geçecek) oyun serisinin videolarını çeken, eleştiren, oynayan ve inceleyen birisi.

Kendisi yakın zamanda 500K aboneye ulaştı ve bunun hakkında bir video çekti. Kendisi nadiren video attığından dolayı hatırlayamamıştım fakat bu videosundan sonra kendisini yeniden hatırladım ve kendisini bu bloga eklemeye karar verdim. Kendisinin Mario oyunları üzerine çok videosu bulunmakta. Ceave bu videoları yaparken izleyiciyi sıkmamak için elinden geleni yapıyor. Zaten bir videosunu izlerseniz ne dediğimi anlarsınız. Kullandığı arkaplan müzikleri ve görseller sakin fakat izleyicinin dikkatini çeken bir ortam oluşturuyor. Ayrıca kendisinin ses tonu ve konuşma tarzı kullanıcıyı ciddi bir moda sokuyor. Videolarında ne zaman eğlendiemsi gerektiğini de bilen birisi.

Kanala ulaşmak isteyenler buraya tıklayabilirler. Özellikle en son videosunu gözden geçirmenizi öneriyorum. Başa bir blogda görüşmek üzere.

Yorumlar

Gösterilecek yorum bulunamadı.

Blog girdisi detayları

Ekleyen
32430072
Okuma süresi
1 dakika okuma
Görüntüleme
493
Son güncelleme
Yazar değerlendirmesi
5,00 yıldız

Genel kategorisindeki diğer girdiler

32430072 adlı kullanıcının diğer girdileri

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı