[KİGYK] Unus Annus

Merhabalar ve bu blogdaki ilk kanal girdisine hoş geldiniz. Bu gün sizlere göstereceğim kanal Markiplier ve CrankGameplays adlı iki kanalın birleşmesiyle gerçekleşen ve sadece 1 yıl boyunca aktif olacak (1 yıl sonunda kanal ve tüm videoları kalıcı olarak silinecek). Bu girdiyi yazdığım zaman bu kanalın kapanmasına toplam 76 gün kalmış bulunmakta. Bu yüzden izleyecekseniz çabuk olun.
Bu kanalın çektiği videolar genel olarak 365 gün içerisinde önceden yapmadığımız ve deneyimlemediğimiz şeyleri sanki hayatımızda 365 gün kalmış gibi deneyimlemek. Bu tema ile kendilerini neredeyse her şeye zorlayabiliyorlar. [bakınız: 1 Gallon of Jello Nearly Broke Us, Pee Sauna (+18), We Made Nude Paintings Of Eachother (+18)]

Kanal 1 yıl sonra kapanacak ve başkaları bu videoları paylaşacak olsa da kanalın kendisinden izlemek ve sonrasında bu videoları hatırlamak bence güzel bir duygu olur.
Bu kanala tam olarak puan vermek imkansız çünkü akıllarına ne gelirlerse yapmaktan çekinmiyorlar (gerek sıkıcı gerek +18 olsa da).

Sözü fazla uzatmadan bu yazıyı burada bitireyim. Unus annus bence kesinlikle bakmadan geçmemeniz gereken bir kanal. Sonuç olarak videoları 1 yıl sonra (şimdiki zaman ile 76 gün sonra) kalıcı olarak silinecek ve bunu izlenme almak için yapıyor olsalar bile yaptıkları videolar çoğu zaman aşırı derecede cesaret veya aptallık gerektiriyor.

Yorumlar


Blog girdisi detayları

Ekleyen
32430072
Okuma süresi
1 dakika okuma
Görüntüleme
664
Yorumlar
3
Son güncelleme

Genel kategorisindeki diğer girdiler

32430072 adlı kullanıcının diğer girdileri

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı