Ülkemizin Upload Hızları ve Ters Orantılı Fiyatları

Adsız.png


1000 Mbps (1 Gbps) olan paketin (ye kadar ekini de kaçırmamak lazım, malum TTNET) 2 Mbps upload hızı var.

Superonline 25 Mbps paketinde 6-7 Mbps upload görülebiliyorken, bu pakete 1109 TL verilmesi ne kadar doğru bilemedim. Arada düz hesap 1050 TL fark var. Ayrıca 1000 Mbps download hızına da ulaşılması pek mümkün değil, zira "ye kadar" eki gözünüze çarpmıştır.
  • Adsız.png
    Adsız.png
    10,1 KB · Görüntüleme: 2.209

Yorumlar

Superonline 25 Mbps kullanıyorum (ilk 6 ay 50 Mbps) upload hızım en az 5 oluyor onun dışında 6 ile 5 arası ve AKK 75 GB. Verdiğim para 54 TL. Herkese Superonline öneririm. Çünkü TTNET'in 1. amacı insanları nasıl kazıklarız. Eğer oturduğunuz yerde veya apartmanda alt yapı veya kutu falan yoksa biraz peşinden koşturun illaki bir gün gelir.
 
Buralarda alt yapı yok onu nasıl yapabiliriz?
Ben de TTNET kullanıyorum 100GB kotası ile sözde sınırsız internet. 70 TL ( ev telefonu dahil. )
 
Son düzenleyen: Moderatör:
adn1925 bir sorum var ben önümüzdeki ay Superonlineye geçicem benim ASUS DSL-N14U Modemim var kendi modemimi kullana bilirmiyim ? Birde bir sorum daha var benim mustafa diye bir arkadaşım var senin paketini kullanıyor oda Superonline o 75 gb aşınca onda İndirme hızı düşmüyormuş sendedemi öyle ?
 
Modemi kullanabilir misin bilmiyorum. Bazı internet şirketleri kendi modemini kullanmayı zorunlu kılıyor. Bunun cevabı için sosyalde konu aç. Benimde internet hızım düşmüyor.
 
Kardeşim süper ya arkadaşımdan başka kullananlarda var Superonline'ı herkes çok memnun arkadaşım 75 GB'ı aştıgı halde 29 GB DLC ile birlikte BF 4'ü 4 5 saate indirdi :) Ve tabii ki ben TTNET 29 saat sürdü. :D :D :D Kesin %100 Superonline'a geçiyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Deveye sormuşlar:Boynun niye eğri
Deve demiş:Nerem doğru ki?

Türkiye'de bir sürü sorun varken double yolumuz ve metromuz bize yeter derler boşverrrrrrrr :D :D
 
Ben de TTNET kullanıyorum 50 GB AKK 16 Mbps'e kadar. Hayatımda gördüğüm en yüksek hız 8 Mbps. Upload hızı en fazla 0.7 Mbps. Taahhüt bittiği zaman ya Vodafone ya da Superonline alacağım. Hem AKK yüksek hem hız 50 Mbps. Hiçbir işe yaramıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 50 mb. superonline kullanıyorum ve upload hızım saniyede 4.03 mb. gerçekten çok memnunum. Ttnet kullanıcısı olan arkadaşlarıma tavsiye ederim.
 
6 Mbps TTNET paketim var hayatımda gördüğüm en yüksek hız 400 kbytes ciğerim soldu ciğerim... BF4'ü 10 günde indirdim normal'mi arkadaş , bizim suçumuz ne !!
 
4 aydır port bekliyorum turkcell vınn 4,5 g wifi kullanıyorum ne ahım kaldı ne vahım 20 gb sınırsız dediler idare ediyim dedim 70 tl ye anlaştığımız internet her ay 110 tl neymiş aşım yapıyomuşuz bunu engelleyemiyomuyuz diyoruz malesef diyorlar aklınız varsa vınn lara bulaşmayın arkadaşlar para tuzağı BURDAN TÜRK TELEKOMADA MESAJIM 4 AY OLDU YETER ARTIK.
 

Blog girdisi detayları

Ekleyen
Asım Demir
Okuma süresi
1 dakika okuma
Görüntüleme
3.065
Yorumlar
13
Son güncelleme

Genel kategorisindeki diğer girdiler

Asım Demir adlı kullanıcının diğer girdileri

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı