2000 TL'ye günlük kullanım için kablolu mouse önerisi

  • Konuyu başlatan Rkn88
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 40
  • Görüntüleme 1B
Bütçe
2000 TL
Hocam hayatımda kablosuz mouse kullanmadım, endişe ettiğim konu pili bittiği zaman değiştirmem gerekecek kullanamayacağım vs. Eski kafalılık yapıyorum bir miktar. Bilemiyorum belki günümüz teknolojisinde çok değişmiştir daha pratiktir ama.
Önerilen VGN Dragonfly şarjlıdır hocam. Şarjı bittiği zaman kablolu olarak hem kullanıp hem şarj edebilirsiniz. Zaten 2.4ghz kullandığınız zaman gecikme olmuyor yani kablosuz ile kablolunun gecikme farkı yok gibi bir şey. Gönül rahatlığı ile F1 pro alabilirsiniz.
 
şarjı bitince kablolu olarak kullanıyorsun, dolunca tekrar çıkarıp kablosuz olarak devam edebilirsin. Pilliler varmı hala bilmiyorum

f1 pro maxin şarj süresi daha uzun sanırım onu tercih edebilirsiniz.
 
Merhaba. Maksimum 2000 TL bütçeye sahibim, pek oyun oynamıyorum. Günlük kullanımda beni üzmeyecek, kullanım açısından rahat olan, dış görünüş olarak hoş gözüken, başarılı bir yazılıma sahip mouse arıyorum. Kesinlikle kablosuz mouse almayı düşünmüyorum. Bu kriterlere göre bir öneride bulunabilirseniz çok memnun olurum.

Darmoshark M3 4K acayip hafif ve iyi.
 
Bu bütçede alınabilecek en iyi seçenek X2V2 mini retro edition olur.
Ayrıca günlük kullanımda MX Master iyidir ama fiyatları ne kadar oldu bilmiyorum.

XM1r da olabilir unutmuşum onu da.
 
Kablosuz seçenekleri düşünürseniz tam bi f/p faredir. Ayrıca kablolu kullanabilirsiniz. Şarj kısmını dert ediyorsanız Pro Max modeli epey uzun bi batarya süresine sahiptir.
 
Kablosuz seçenekleri düşünürseniz tam bi f/p faredir. Ayrıca kablolu kullanabilirsiniz. Şarj kısmını dert ediyorsanız Pro Max modeli epey uzun bi batarya süresine sahiptir.
Pek oyunla oynamıyorum diyor, oyuncu mouse u önermişsin, napsın 4k destekleyen mouse u
 
2k bütçe olması 2k harcama zorunluluğu getirmiyor. Arkadaş gereksiz yere o kadar para harcamaya demek istemiş olabilir.
Zaten mouse donglesiz 4k olmuyor donglenin kendisi 500-600tl bütçesi yetmiyor arkadaşın gereksiz para harcamayacak yani. Üstüne pek oyun oynamıyorum yazmış hiç oynamayacağı anlamına gelmiyor.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı