3.5 mm dönüştürücü önerisi

Araska

Centipat
Katılım
24 Kasım 2022
Mesajlar
120
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba daha yeni PS5 aldım ve onun için MSI G2412F monitörünü aldım fakat kulaklık girişi 3.5 mm. Benim kulaklığın girişi ise USB tarzında. Alta fotoğrafını bırakacağım. Ben bulamadım, 3.5mm dönüştürücü önerir misiniz?

image.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle bir dönüştürmenin pek de verimli olacağını sanmıyoeum, çalışmayabilir. Türkiyede satılmıyor olabilir o tarz adaptörler, yurtdışındaki yorımlarında genelde kulaklıkla çalışmaıdğı yaızlmış.
 
Böyle bir dönüştürmenin pek de verimli olacağını sanmıyoeum, çalışmayabilir. Türkiye'de satılmıyor olabilir o tarz adaptörler, yurtdışındaki yorımlarında genelde kulaklıkla çalışmaıdğı yaızlmış.

Ne yapabilirim peki iade'mi edeyim monitörü zaten 29' nisanda verilecekmiş kargoya itop'yadan almıştım benim gibi girişi olan monitör varmıki.
 
Ne yapabilirim peki iade'mi edeyim monitörü zaten 29' nisanda verilecekmiş kargoya itop'yadan almıştım benim gibi girişi olan monitör varmıki.
Usb girişli monitör var mıdır bilmiyorım, genelde televizyonlarda oluyor usb girişi. Direkt ps5'e bağlayınca kulaklık çalışmıyor mu? 3.5mm kulaklık almak daha iyi olabilir.
 
USB girişi olan monitörler var hocam.
 
USB girişli monitör var mıdır bilmiyorım, genelde televizyonlarda oluyor USB girişi. Direkt PS5'e bağlayınca kulaklık çalışmıyor mu? 3.5mm kulaklık almak daha iyi olabilir.

PS 5 daha gelmedi bugün kargoya verilmiş gelince oluyorsa deneyeceğim monitörde yok sanırım USB girişli zaten yeni kulaklık almamda imkansız zaten para kalmadı artık :)
 

Geri
Yukarı