Rehber 9500 TL'den Düşük Fiyatlı Tablet Önerileri

Orta yaşlı bir tanıdığıma sosyal medya, Word, Excel işleri ve dizi izlemek için ekranı biraz büyük bir tablet almak istiyorum sanırım bütçenin 100 TL üstünde olmasına rağmen Samsung Tab S9 FE en iyi seçenek değil mi?
 
@Mithat Berhan Ben de üniversite için tablet istiyorum kalem şart ve telefon, akıllı saat, kulaklık olarak Samsung ekosisteme sahibim sanırım S9 FE en mantıklı tercih olacak. Ne dersiniz hocam.
 
@Mithat Berhan Ben de Kpss hazırlık ve sonrasında üniversitede kullanmak için alacağım. Asıl amacım düzgün bir şekilde not tutabilmek. Bu yüzden avuç özelliği önemli. Ayrıca klavye ve mouse'ta bağlamayı düşünüyorum. Bluetooth kulaklıkla birlikte kullanacağım. Matepad 11.5 modelini gözüme kestirdim. Sizce uygun mudur? yoksa başka bir model mi önerirsiniz? Aynı anda bu kadar çok bluetooth aksesuar bağlamak sıkıntı çıkarır mı?
 
S9 FE ve Matepad 11 2023 arasında kaldım. Bir tarafta 120 Hz ve klavyeli bir tablet var, diğer tarafta güncel bir Samsung ürünü.
İkisi arasında ben olsam S9 FE'yi tercih ederdim ama maalesef 9500 TL'den fazla olduğu için vergi indirimi kapsamına girmiyor.
 
Aslında Samsung 99TL indirim yapsa girecek ama bilerek yapmıyorlar işte...
Evet hocam maalesef. Hatta müşteri hizmetlerine bağlanıp böyle bir durum olduğunu söyledim. Gerekli merciler sizinle iletişime geçicek dediler, bir kaç saat sonra gerçekten aradılar fakat yardımcı olamadıklarını söylediler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı