Elden Ring'de ruh çağrılamıyor

Caped

Femtopat
Katılım
15 Nisan 2024
Mesajlar
741
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Normalde church of Elleh'e Ranni'nin gelip bize kurt ruhu vermesi gerekiyordu ama ben oraları geçip gittiğimden bana hiç gelip de vermedi. Kendim oradan buradan iki tane ruh buldum fakat bunları çağıramıyorum slotlara takınca gri gözüküyorlar. Bunun çözümü yok mu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Gri gözükür, yakınında boss varken aktif oluyor sadece.

Elleh'e git ve gece yarısına ayarla zamanı. O zaman da gelebilir eğer eksiklik varsa.
 
Gri gözükür, yakınında boss varken aktif oluyor sadece.

Elleh'e git ve gece yarısına ayarla zamanı. O zaman da gelebilir eğer eksiklik varsa.

Videolarda ölüyolardı sonra burada doğunca gece oluyordu ve geliyordu aynısını denedim birkaç kere bir işe yaramadı gittim öylesine tree Sentinel'e bulaşıyım dedim onu da kestim :D kaldım öyle tek başıma ruhsuz takılıyorum. Roundtable Hold'a gitmek ister misin demişti ben de gitmedim onunla alakası olabilir mi acaba?
 
Spirit calling bell lazım eğer onu alamadıysan roundtablehold daki satıcıdan alabilirsin. Eğer aldıysan da ruhları her yerde çağıramıyorsun zaten. Sol altta bi işaret görünmesi lazım belli yerlerde çağırabiliyorsun.
 
Spirit calling bell lazım eğer onu alamadıysan roundtableholddaki satıcıdan alabilirsin. Eğer aldıysan da ruhları her yerde çağıramıyorsun zaten. Sol altta bir işaret görünmesi lazım belli yerlerde çağırabiliyorsun.

Evet hocam ben roundtable Hold'a gitmemiştim dün akşam gittim aldım oradan çağırabiliyorum artık, teşekkürler hepinize.
 

Geri
Yukarı