Elektrogitar önerisi

Fleure

Centipat
Katılım
4 Mart 2023
Mesajlar
286
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
grg121dx im var kullaniyorum amfi olarak da Blackstar id core 10 v3 gitara ilk basladigimdan beri bu ikisini uzun zaman kullandim. Sahne aliyorum ve ileri seviye bir gitarisim ve hala ara sira bu ekipmanlarimi kullaniyorum baslangic için yeterli fakat bütçe ayırabilirim diyorsan amfi yerine başlangıç seviyesi bir prosesör alabilirsin varsa bir referans monitör veya aux girisi olan bir hoparlore baglayabilirsin. Gitarinin tonunu ayarlamanda cok yardimci olacaktir prosesör fakat onunla ugrasamam diyorsan yukardaki arkadasin onerileri gayet iyi. Çalmak istedigin müzik türünü de belirtirsen daha detayli önerilerde bulunabilirim.
 
18.


18k tutuyor hocam Max 15 verebilirim.

Grg121DX im var kullanıyorum amfi olarak da Blackstar ID Core 10 V3 gitara ilk basladigimdan beri bu ikisini uzun zaman kullandim. Sahne aliyorum ve ileri seviye bir gitarisim ve hala ara sira bu ekipmanlarimi kullanıyorum baslangic için yeterli fakat bütçe ayırabilirim diyorsan amfi yerine başlangıç seviyesi bir prosesör alabilirsin varsa bir referans monitör veya AUX girisi olan bir hoparlore baglayabilirsin. Gitarinin tonunu ayarlamanda cok yardimci olacaktir prosesör fakat onunla ugrasamam diyorsan yukarıdaki arkadasin onerileri gayet iyi. Çalmak istedigin müzik türünü de belirtirsen daha detayli önerilerde bulunabilirim.

Hocam genel olarak rock ve karisik calmak istiyorum TR Pop'a da deginmek istiyorum.
 
18.



18k tutuyor hocam Max 15 verebilirim.



Hocam genel olarak rock ve karisik calmak istiyorum TR Pop'a da deginmek istiyorum.
O zaman squier veya sx marka sss veya hss manyetikli stratlari sana daha çok öneririm. balsangic olarak sadece humbucker manyetikli bir gitar alman belki de ilerde seni hayal kirikligina ugratabilir o yuzden h s s bir strat oneririm sana.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı