Steam Feather Party çıkış yaptı

wednesday

Centipat
Katılım
29 Mayıs 2023
Mesajlar
1.074
Makaleler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bilmeyenler için teneke kafalar (feign yapımcısı) yeni oyunları çıktı %10 indirim de çıktı 1.34 dolar. Almayı düşünüyor musunuz? Bence kaçırmayın alın ucuz.

Screenshot_2024-05-03-17-05-08-850_com.valvesoftware.android.steam.community-edit.jpg


 
Teneke kafalar, Feign'i çıkardıktan sonra çok güzel bir strateji izlemeye başladı. Önceki tecrübelerini kullanarak kendinden küçük yapımcılara yol gösteriyor. Bir nevi "oyun yayıncısı" rolünü üstlenip farklı projelere destek olup yayınlanmasını sağlıyorlar. TR de pek kimsenin üstlenmediği rolü bence hakkıyla yapıyorlar.

Ek olarak Feign'de gelirlerinin %90'ı yurt dışından gelmiş. Çok güzel bir başarı.
 
Bu tarz Pummel Party, Party Animals gibi oyunların alternatifi oyunlar bana saçma geliyor biraz. Zaten bu iki oyun tür için gayet yeterli bence. Bu türde yeni bir oyun çıkarıp da çok bir şey beklememek lazım gibi. Farklı türlerde singleplayer oyunları denemeleri de iyi olabilir.
 
Lobide 2.5 saat geçirdikten sonra yazıyorum. Oyun tabi ki özgün değil ve böyle bir iddiası yok. Fakat mini oyunlarına ve genel konseptine bakınca başarılı bir çalışma olduğunu düşünüyorum. Üstelik fiyatı ve yerli olması ile beraber benim için daha anlamlı. Çünkü bunları yaparak hem bir gelişim sağlanıyor hem de aslında insanların ilgisi ve şevki de artıyor. Geliştikçe daha özgün ve iyi oyunlar da gelecektir. Bu arada "taklit yapıyorlar" kafasında da değilim. Ürettiğimiz her şey taklit zaten.
 
Lobide 2.5 saat geçirdikten sonra yazıyorum. Oyun tabii ki özgün değil ve böyle bir iddiası yok. Fakat mini oyunlarına ve genel konseptine bakınca başarılı bir çalışma olduğunu düşünüyorum. Üstelik fiyatı ve yerli olması ile beraber benim için daha anlamlı. Çünkü bunları yaparak hem bir gelişim sağlanıyor hem de aslında insanların ilgisi ve şevki de artıyor. Geliştikçe daha özgün ve iyi oyunlar da gelecektir. Bu arada "taklit yapıyorlar" kafasında da değilim. Ürettiğimiz her şey taklit zaten.

Her oyun birbirine benziyor hocam iddia da koymuyor teneke kafalar stüdyosu eğlenmemiz için yapıyolar. Para konusuna gelirsek çok uygun ve şunu da belirteyim ileri ki gelecek içerikler ile oyunun fiyatı hem yurt içi hem de yurt dışı için artacak oyunu tam sürümde alırım diyen kişiler varsa düşünsün.
 

Geri
Yukarı