Fenerbahçe nasıl bırakılabilir?

wexiss

Femtopat
Katılım
18 Nisan 2024
Mesajlar
19
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Fenerbahçeliyim, takım tamamen rezalet. Her sene eziliyoruz, boşa umutlanıyoruz. Bu durumdan bıktım artık. Takım; birçok kişinin gözünde, "aman çok mu önemli?" manasında olabilir. Fakat, bırakamıyorum ben bu takımı. Çünkü baba yadigarı. Beni çoğu zaman mutlu eden şey o oluyor. Ne yapmak gerek?
 
Genel olarak sosyal medyada karşımıza çıktığı için ben sosyal medya da genelde sayfalarını sessize aldım veya engelledim. Karşıma çıktıkça ilgilenmiyorum olarak seçtim. Bu şekilde olunca yavaş yavaş bırakıyorsunuz.

Fazla fanatiklik iyi değil, zarar. Bu her takım için geçerli.
 
Baba yadigârı bir takımı bırakmak bence en büyük yanlışlardan birisi olacaktır. Sadece futbol alanında olan bir kulüp değil Fenerbahçe, Dünyanın en büyük spor kulüplerinden birisi. Eğer siz sadece futbol özelinde diyorsanız o sizin bileceğiniz bir iş. Sadece zevk almaya bakın lütfen, hayatın sonu değil. Diğer branşları izlemeye de başlayabilirsiniz, sizin için bir değişiklik olacaktır. Fanatiklik iyi değil, kararında fanatik olmak ise en mantıklısı.
 
Basketbolda başarılı aslında. Avrupa şampiyonlukları var. Sadece bir branşda kötü diye bırakmak mantıksız bence.
 
Yani düşün ki İngiltere'de küme düşen takımın bile her maçı full çekiyor, taraftarı maçlara geliyor ve destekliyor. Demek ki her şey başarı değil. Eğer başarılı bir takım tutmak istiyorsan seçeneğin bol. Lakin bu işleri bir hobi olarak görürsen kaybedince söversin kazanınca sevinirsin en fazla 1 saat sonra etkisi geçer. Sonunda sizin maddi kazanç sağlamadığınız bir şeye fazla anlam yüklememelisiniz. Eskiden ülkede herkes çok fanatikti neyse ki son yıllarda yaşadığımız sosyoekonomik kriz sayesinde insanlar futbolu takip etmeyi hobi haline getirdi.
 

Geri
Yukarı