HarmonyOS, Android çatalı mı?

Küresel pazara cikacagini sanmam. Ambargo yuzunden cogu onemli uygulamalar olmaz. Ambargo olmasa bile yine ambargonun etkisi yuzunden Huawei kuresel pazarda unutuldu sayilir bence kimse HarmonyOS icin uygulama gelistirmez. Su an ABD yine bir darbe daha vurdu artik MateBook modellerinin de uretiminde muhtemelen sıkıntılar çıkacak. Huawei iyi bir marka ancak pek de yapabilecegi bir sey yok artik kuresel pazarda.
 
Küresel pazara cikacagini sanmam. Ambargo yuzunden cogu onemli uygulamalar olmaz. Ambargo olmasa bile yine ambargonun etkisi yuzunden Huawei kuresel pazarda unutuldu sayilir bence kimse HarmonyOS icin uygulama gelistirmez. Su an ABD yine bir darbe daha vurdu artik Matebook modellerinin de uretiminde muhtemelen sıkıntılar çıkacak. Huawei iyi bir marka ancak pek de yapabilecegi bir şey yok artik kuresel pazarda.

Açık kaynak olması sadece Huawei değil diğer markalarda ilgisini çekecektir, diğer markalarda Google ekosisteminden kurtulmak isteyebilirler.

Mesela açık kaynak olduğundan dolayı kullanıcılar custom yerine kurabilirse ,diğer kullanıcılarında Huawei cihazı olmadan deneme fırsatı olacaktır .İlerleyen zamanlar hepimiz göreceğiz.
 

Geri
Yukarı