Nikon Coolpix P80 1.300 TL'ye alınır mı?

LXYEAN1

Hectopat
Katılım
25 Ekim 2020
Mesajlar
780
Makaleler
3
Çözümler
7
1.300 TL'ye bir tanıdıktan alacağım, sizce değer mi? Belki biraz daha indirim yaptırabilirim. Çok profesyonel bir kullanıcı değilim o yüzden çok pahalı bir makineye gerek görmediğim için, bu kamera başlangıç için iyi olacağını düşünüyorum. Sizce doğru bir düşünce mi yoksa başka bir şey önerir misiniz? Kamera Nikon Coolpix P80.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
"Değer mi?" sorusunun cevabı ne beklediğinize bağlı. Epey eski bir modelmiş bu, DSLR falan olsa bu yıllarda çıkan makineler hala iş görebilir derdim ama kompakt bir makine için bilmiyorum. Fotoğrafçılığa başlamak gibi bir niyeti olan birinin bence bu bütçelerde makine almak yerine telefonla devam etmesi daha mantıklı. Gerçekten hevesiniz varsa birikim yapıp 5-6 bin lira seviyelerine çıkıp en azından bir DSLR makine almak daha mantıklı olacaktır diye düşünüyorum.

Yine de fiyat bayağı uygun, 1300 TL'ye pek bir şey alamıyorsunuz fotoğrafçılık konusunda. Kaliteli bir lens filtresi bile 5-600 TL'den başlıyor. Alıp beğenmezseniz de çok büyük bir kaybınız olmayacaktır yani. Karar sizin bu noktada.
 

Geri
Yukarı