Yeni Supercell oyunu Squad Busters hakkında ne düşünüyorsunuz?

2019'da Rush Wars vardı, daha cok CoC benzeri bir oyundu ama maalesef yayınlamamışlardı. Bakalım bu oyun için ne yapacaklar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Supercell'in mobil oyun piyasasında iyi bir yerinin olmasının en temel nedeni, çok özgün oyun yapmaları. Belki PC oyunlarına benzeten olmuştur. Fakat Supercell bu işi bir yandan daha basit yapıp diğer yandan da kapsamlı ve tam yerinde bir iş çıkartıyor bana göre oyunları.

Bahsettiğin oyun ise o kadar özgün bir oyun değil. Supercell'e tam olarak yakışmayan bir oyun. Nedeni basit. Oynanış tarzı. Üstelik bu oyun tam bir çocuk oyunu. Bu oyunun küçük yaş gruplarının oynayabileceğini düşünebiliyorum anca. Artık Supercell'in yetkilileri mi değişti ne olduysa eskiden hem oyun yapıp hem de bu oyunları çok güzel bir şekilde devam ettiriyorlardı (güncelleştimeler). Ama şimdi bakıyorum da milletin yıllar boyu anca Full olabildiği Clash of Clans'a herifler birkaç ayda bir yeni belediye binası seviyesi getiriyor. Yanı kısaca oyunu daha uzun süre de oynatıp para yatırmaya zorluyorlar... Ya da Brawl Stars'ın koca bir dalga konusu olması...
 

Yeni konular

Geri
Yukarı