Zippo çakmak yere düştü

yusufiii

Centipat
Katılım
4 Mart 2023
Mesajlar
14
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba iyi Sosyaller öncelikle. Benim bir sorunum var, varsa Zippo meraklısı arkadaşlar bana bir yardımcı olsun. Arkadaşlar bende Zippo marka orijinal bir çakmak var Jack Daniel's ve geçen günlerde evdeki bir dostuma çakmağımı gösterip çekmecesine geri koyarken yere düşürdüm. Hemen eğilip aldım etrafına baktım ezik çizik var mı diye yoktu, ama Zippo'nun açıldığındaki çıkan sesi çok değişmişti eskiden kalın ve oturaklı olan sesi şimdi çok ince ve titrek bir şekilde çıkıyor. Rica ederim bana yardımcı olun sorun neresindedir çakmak babamın hatıra çakmağı.
 
Kapağı tutan pim yamulmuş ve bu nedenle kapak biraz yamuk açılıyor olabilir. Bu durumda içeride o sesi çıkaran mekanizma metala tüm yüzeyi ile değil de daha küçük bir alan ile vurduğu için cılız bir ses geliyor olabilir.
 
Bu tür bir değişiklik genellikle iç mekanizmanın bir sorununu gösterebilir. En iyi seçenek, Zippo'nuzu bir tamirciye veya Zippo'nun resmi servisine götürmek olacaktır. Onlar çakmağınızı inceleyip sorunun kaynağını belirleyebilir ve gereken tamiratı yapabilirler. Böylece babanızın hatıra çakmağını sağlam ve işlevsel tutabilirsiniz.

@SHYAH problemin nedir?
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı