İ3 M370 laptop için Linux dağıtımı önerisi

Arkadaş kendin dedin fark yok diye :D. Şaka mısın sen ya?

Evet hocam direkt kurulum videosu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Lubuntu için de bir sürü video var araştırabilirsiniz.

OBS kullanmayı düşünüyorum bu mümkün müdür?
OBS kullanılır hatta Rehber: XeroLinux Toolkit - Arch Linux'unuzu özelleştiren araç! rehberimdeki toolda OBS kurulumu otomatik olarak yapılabiliyor.

Video düzenleme programı olarak neleri destekler?Movavi Editör kullanmak istiyorum mümkün olmaz mı?En Ä°yi 11 Linux Video Düzenleme Yazılımı Böyle bir rehber okudum göremedim.
DaVince Resolve öneririm. Movavi hakkında bilgim yok.

Google Chrome üzerinde stabil performans alabilir miyim?
Evet ancak Floorp tarayıcı öneririm.

W10'dan geçmeme değecek fark var mıdır? Günlük kullanım ve internet kullanımı için geçmeyi düşünüyorum.
En sıkıntılı olduğu söylenen oyun meselesinde bile sürücü sorunlu Nvidia kullanmama rağmen Linux'ta daha performanslı sonuçlar alıyorum. Programlarda render süresi veya açık kaynak koduyla program derleme süresi özel bir ayar yapmadıkça aynı sayılır.

Yukarıda eklediğim XeroLinux rehberimi kullanarak Vanilla Arch Linux kullanmanızı öneririm ancak Windows kadar hatta Windows'tan daha kolay bir ortam isterseniz Linux Mint Cinnamon kurabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Lubuntu kurulumda Ubuntu ile fark yok çok.

Yeni konular

Geri
Yukarı