Master of The Universe Revelations

Master of The Universe Revelation İncelemesi;​

Adsız.jpg

Netflix’in hâlihazırda devam eden Geeked Week maratonu, gözümüz yollarda beklediğimiz projelerden ipuçları vermeye devam ediyor. Clerks, Chasing Amy ve Jay and Silent Bob gibi harikalarıyla gönlümüzde özel bir yer edinen; aynı zamanda yaşayan en büyük geeklerden biri olan Kevin Smith’in, bir süredir yeni bir He-Man projesi hazırlığında olduğunu biliyorduk.

Anlaşılan kitsch 80’ler efsanesi kaldığı yerden devam ediyor. Masters of the Universe: Revelation’dan yayımlanan tadımlık izleyenleri nostalji trenine atlatıyor; Bonnie Tyler’ın Holding Out For A Hero’su kulaklarda çınlarken soluksuz bir 90 saniye vadediyor. O meşhur repliği de duyduğumuz fragmanda “40 yıl sonra güç yeniden onlarda!” ibaresi geçiyor.

xJjTGUNDwVnW7cXal6KpZ1WJyR9hMI.jpg

80’li abilerin en büyük eğlencelerinden biri, hafta sonu TV önüne kurulup dönemin bomba çizgi dizileri Voltron, Ninja Kaplumbağalar, Transformers, Thundercats ve G.I Joe gibi ağır topları izlemekti. Bunların her biri yıllar sonra bile dönemin çocuklarının içini cızlatan, çizgi dizileri üzerine oyuncakları ve filmleri ile birer popüler kültür öğesi oldular.

Benim için bir başka yeri olan diğer bir çizgi dizi Masters of The Universe (He-Man ve Kâinatın Hakimleri- 1983-1985) idi.

Dönemin 10 yaş altındaki erkek çocuklarını hayran bırakan evrenin en güçlü adamının, ikonik dönüşümünün, unutulmaz dost ve düşmanlarının... tamam bir de “dönerek vurabilen” kaslı oyuncaklarının mutlaka etkisi vardı.

Resmi Fragman;​


Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gölgelerin gücü adınaaa! Güüüç bende artııık! He-Man ve İskeletor yıllar sonra, Netflix ile yeniden karşı karşıya! 80'lerin efsane çizgi dizisi He-Man Masters of The Universe, yepyeni haliyle 23 Temmuz’da ekranlarda olacak. 1983-1985 yılları arasında yayımlanan 130 bölümle unutulmaz çizgi filmler arasına giren He-Man and the Masters of the Universe’ün devamı niteliğinde olacak Masters of the Universe: Revelation, ünlü komedyen Kevin Smith ve Robert David (Teenage Mutant Ninja Turtles) imzasını taşıyor.

hm4.jpg


Hepimiz Gorfo karakterini biliriz bir zamanlar Bez Bebek dizisinde oyuncaklar dünyasında sihirden yaratılmış tek varlık olmuştu.

Bu sahneyi bilenler çok iyi bilirki ilk sezon yarsında He-Man 'in bulunduğu cennete gitmek için geçit açan grup İskeletor'un hazabına uğruyor ve Gorfo sayesinde kurtuluyorlar ama ne yazıkki gorfo kendini feda ediyor.

gorfo.jpg

gorfo1.jpg
Yeni Bölümleri yayına kasım ayında girdi Netflix'den izleyebilirsiniz.
iyi seyirler.

Yorumlar

Gösterilecek yorum bulunamadı.

Blog girdisi detayları

Ekleyen
Luminous Valentine
Okuma süresi
2 dakika okuma
Görüntüleme
719
Son güncelleme

Eğlence kategorisindeki diğer girdiler

Luminous Valentine adlı kullanıcının diğer girdileri

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı