4000 TL'ye kadar kaliteli kafaüstü kulaklık tavsiyesi

Saçma bir oyun kulaklığı alma güzel ses istiyorsan: Bu planarlar iyidir o fiyata: https://www.hepsiburada.com/hifiman...klik-studyo-audiophiles-icin-pm-HBC00000GRSMO

Eğer dışarıya ses vermesin diyorsan da: https://www.hepsiburada.com/beyerdy...udio-kulakustu-kulaklik-80-ohm-p-MUSICMIKA013

Benim için ses kalitesi çok daha önemli hifiman modeli için yani ilk linkteki kulaklığı almaya değer mi ilk defa duyuyorum modeli hem oyunda hem müzik te tatmin eder mi? Hangi tarafı daha iyi.
 
Araştırın biraz, son yılların en başarılı f/p kulaklığı, epey gelişmiş bir planar magnetik. Hifiman zaten dünyanın en iyi kulaklık firmalarından. Sesi nasıl verdiğini buradan görebilirsiniz:


Ama güçlü ses çıkışı gerek kullanmak için. Onboard kart ile performans alamayabilirsiniz.

Ayrıca ses kalitesinden kastettiğiniz bas ise farklı yerlere bakın, bunlar daha çok IEF Neutral hedefine yakınlar.
 
mikrofon onemli degil dersen arctis 9

G PRO modeli çok yerde övülüyor kablolu modeli ve kablosuz modeli arasında çok fiyat farkı var ben bu modele bir bakayım.



Arctis 9 mu G PRO X modelimi hangisi daha iyi.
 
Araştırın biraz, son yılların en başarılı F/P kulaklığı, epey gelişmiş bir planar magnetik. Hifiman zaten dünyanın en iyi kulaklık firmalarından. Sesi nasıl verdiğini buradan görebilirsiniz:


Ama güçlü ses çıkışı gerek kullanmak için. Onboard kart ile performans alamayabilirsiniz.

Ayrıca ses kalitesinden kastettiğiniz bas ise farklı yerlere bakın, bunlar daha çok ıef neutral hedefine yakınlar.

Ya araştırdım ama hifiman ın yanına kaliteli iyi amfide almak lazım öyle olunca verdiğim para iyice artıyor Anker Soundcore Life Q35 2500 TL'ye düşmüş bu model iyi gibi duruyor hiç deneyimledinizmi bu modele iyi yorumlar var genelde.

Mikrofon onemli degil dersen Arctis 9

Arctis 9'u araştırdığımda bu paralara alınmaz diyorlar genelde Anker Soundcore Life Q35 modeli nasıl bu model iyi gibi duruyor.
 
Q35'de direk +7db low shelf koymuşlar 200hz'den, aynı şekilde 4K ve 6K'da da -4db var. Ben olsam yanından geçmezdim, çamurdan beter.

Eğer bluetooth bakacaksanız Jabra Elite 85h iyidir o fiyatlarda.
 
Q35'te direk +7dB Low shelf koymuşlar 200Hz'den, aynı şekilde 4K ve 6K'da da -4dB var. Ben olsam yanından geçmezdim, çamurdan beter.

Eğer Bluetooth bakacaksanız Jabra Elite 85h iyidir o fiyatlarda.

Haydaaa çok övdüler bu modeli bende bugün sipariş geçtim 3 ayrı yerden inceleme izledim frekans aralığı iyi diyorlardı 2500 TL'ye aldım. Oyunlarda ses gecikmesi var mı bir de merak ediyorum.

Q35'te direk +7dB Low shelf koymuşlar 200Hz'den, aynı şekilde 4K ve 6K'da da -4dB var. Ben olsam yanından geçmezdim, çamurdan beter.

Eğer Bluetooth bakacaksanız Jabra Elite 85h iyidir o fiyatlarda.

İçime sinmedi iptal ettim siparişi sanırım bu gidişle kulaklık falan alamayacağım insanın kafası çok karışıyor.
 
Son düzenleme:
Kulaklık alımının bir altın kuralı vardır: Sesini dinleyenlerin dediğini, eğer Harman hedefinden şu frekansta şu şekilde sapıyor gibi detaylı bilgi bile verseler, dinleme. Kim olursa olsun bu. Ölçümlerini kendin gör.

Burada tüm ölçümler toplanıyor: AutoEq/INDEX.md at master · jaakkopasanen/AutoEq

Bu da benim tercih ettiğim IEF Neutral'a göre (genelde müzik türüne göre low shelf ile kullanıyorum bunu, Poweramp Equalizer candır) gösterilen ölçümler forku: AutoEq/INDEX.md at master · iwalton3/AutoEq

Senin dediğin Q35 böyle görünüyor, buradaki hedef (kesik kesik olan) Harman benzeri, genel geçer ölçüt Harman hedefidir zaten.:

q35.png


Yani kim frekans cevabı iyi dediyse ağır saçmalamış.

Bu da benim önerdiğim Jabra Elite 85h:

85h.png
 
Kulaklık alımının bir altın kuralı vardır: Sesini dinleyenlerin dediğini, eğer harman hedefinden şu frekansta şu şekilde sapıyor gibi detaylı bilgi bile verseler, dinleme. Kim olursa olsun bu. Ölçümlerini kendin gör.

Burada tüm ölçümler toplanıyor: AutoEq/INDEX.md at master · jaakkopasanen/AutoEq

Bu da benim tercih ettiğim ıef Neutral'a göre (genelde müzik türüne göre Low shelf ile kullanıyorum bunu, Poweramp equalizer candır) gösterilen ölçümler forku: AutoEq/INDEX.md at master · iwalton3/AutoEq

Senin dediğin Q35 böyle görünüyor, buradaki hedef (kesik kesik olan) harman benzeri, genel geçer ölçüt harman hedefidir zaten:

Eki Görüntüle 1503850

Yani kim frekans cevabı iyi dediyse ağır saçmalamış.

Bu da benim önerdiğim Jabra Elite 85h:

Eki Görüntüle 1503853

Cevaplar için teşekkürler ama bu kadar teknik detay bilmiyorum anlamıyorum ben bu Jabra Elite 85h benim ihtiyacımı görür mü hem kablolu hem kablosuz kullanmak PC'de oyunda gecikme olmasın telefondada müzikte tatmin etsin ağırlıklı olarak bu 2 senaryoda kullanırım zaten.
 

Geri
Yukarı