4000 TL'ye kadar kaliteli kafaüstü kulaklık tavsiyesi


Jabra Elite 85h mi bu modelmi Jabra daha iyi gibi duruyor.
 
Virtuoso RGB daha da kötü, bu kadar kötü kulaklık çıkarmaya utanmıyorlar mı bunlar:

virtuaso.png


Ne istediğinizi tam anlayamadım ben ama, sırf müzik mi istiyorsunuz yoksa oyun da mı olsun? Oyun da olsun diyorsanız bluetooth ile olmaz, unutun onu. Kesinlikle olmaz.

Hem kablosuz, hem oyun, hem de 4000TL altı birkaç önerim olur: Corsair HS70 Pro Wireless (Bluetooth modeli değil), HyperX Cloud Alpha Wireless, Logitech G733 Lightspeed.
 
Virtuoso RGB daha da kötü, bu kadar kötü kulaklık çıkarmaya utanmıyorlar mı bunlar:

Eki Görüntüle 1504189

Ne istediğinizi tam anlayamadım ben ama, sırf müzik mi istiyorsunuz yoksa oyun da mı olsun? Oyun da olsun diyorsanız Bluetooth ile olmaz, unutun onu. Kesinlikle olmaz.

Hem kablosuz, hem oyun, hem de 4000TL altı birkaç önerim olur: Corsair HS70 Pro Wireless (Bluetooth modeli değil), HyperX Cloud Alpha Wireless, Logitech G733 lightspeed.

PC'de oyun için kullanacağım asıl amacım bu ama bu kadar para verirkende telefondada PC'dede müzik dinletsin diyorum ve kablolu kablosuz seçeneği ile 2 yer arası istediğimi kullanayım dedim ama var mı öyle bir model bilmiyorum.
 
Yok. Jabra 85h mesela kablolu da çalışıyor ama mikrofon çalışmıyor o zaman. Böyle sorunlar oluyor. Yukarda yazdığım kablosuz oyun modelleri iyidir, HS70 Pro kullanıyorum ben de oyun oynarken ya da 7.1 ses kaydı olan filmleri izlerken.
 
Yok. Jabra 85h mesela kablolu da çalışıyor ama mikrofon çalışmıyor o zaman. Böyle sorunlar oluyor. Yukarıda yazdığım kablosuz oyun modelleri iyidir, HS70 Pro kullanıyorum ben de oyun oynarken ya da 7.1 ses kaydı olan filmleri izlerken.

Mikrofon çok önemli değil dediğim gibi ses kalitesi dayanıklılığı pad kalitesi ve konforu önemli benim için aldımmı artık iyi bir şey alayım diyorum yıllarca kullanacağım amfi isteyen modelde istemiyorum extra sırf onun için almak istemiyorum gerekiyorsa bütçeyi bir tık zorlayabilirim.
 

 

Geri
Yukarı