APKPure güvenilir mi?

Birincisi bana kanıt sunmadınız sadece bir yazı ile virüs indirdiğini söylüyorsun.
2-her uygulamada açık olabilir internetten kısacık araştırmayla Play Store veya App Store da da açıklar yüzünden virüs içeren uygulamaları görebilirsin.
pardon da virüs indirdiği sırada ben düşünüp video mu çekeceğim? Üstelik bilgisayarım yeni ve hiçbir şekilde daha önce APK veya uygulama yüklemedim sadece 2 tane oyunum var onlarda steam'den indirdim, Google bile nadiren açan bir insanım YouTube'un bile uygulamasını yükledim Google ile muhatap olmamak için, yani bilgisayarımın başka bir şeyden virüs kapması mümkün değil, üstelik dediğim gibi indirdiğim oyunun dosyasını açtığım zaman notlar uygulaması çöktü ve birisi kontrol etmeye başladı başka bir uygulamadan olsa neden apkpure tarafından indirdiğim bir dosyayi açınca olsun? Sence de dediklerin çok mantıksız değil mi.
 
Pardon da virüs indirdiği sırada ben düşünüp video mu çekeceğim? Üstelik bilgisayarım yeni ve hiçbir şekilde daha önce APK veya uygulama yüklemedim sadece 2 tane oyunum var onlarda Steam'den indirdim, Google bile nadiren açan bir insanım YouTube'un bile uygulamasını yükledim Google ile muhatap olmamak için, yani bilgisayarımın başka bir şeyden virüs kapması mümkün değil, üstelik dediğim gibi indirdiğim oyunun dosyasını açtığım zaman notlar uygulaması çöktü ve birisi kontrol etmeye başladı başka bir uygulamadan olsa neden APKPure tarafından indirdiğim bir dosyayi açınca olsun? Sence de dediklerin çok mantıksız değil mi?

Yo değil.
 
Windows'u satın alıyorsun ama yine o adamlar senden gizli bütün bilgilerini alıyorlar ve satıyorlar. Şu tarz cümleleri söylemeyi bırakın artık. APKPure birçoğumuzun kullandığı Play Store'dan daha güvenilir bir uygulama. Açık kaynaklı bir program.
GitHub depoları neden boş o zaman?

F-Droid ile karıştırıyor olmayasınız?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı