Casper Excalibur RTX 4060 laptop alınır mı?

Nitro'da Casper'dan ya da Monster'den farklı bir malzememi var hepsi 4060 hepsi yurt dışında üretilen aynı parçalarla üretiliyorlar.
Casper Monster gibi ürünlerde sorun yok sorun kullanıcı kitlesinde ucuz diye bilinçsiz kişiler alıyorlar hor kullanılıyor.

Alınır sen millete bakma.

Bak düz mantıkla açıklayacağım senin A101'in kendi markasından aldığın baldo pirinç ile bilinen markanin kalitesi-tadı aynı mı? Değil. Burada da durum aynı. Örneğin tüm marketlerin dardanellerini dardanelton yapıp niye farklı markadan farklı fiyatlarla satıyor? Enayi mi bu adam? Hayır arada kalite farkı var.
 
Casper Excalibur alacağım, sizce sistem nasıl? 3 ms olması sorun yaratır mı?

Eki Görüntüle 2180543
Aklıma Casper'ın Quanta kasalı G870'ini almak yerine gidip eski clevo kasa Abra alanlar geliyor. Bende Casper önerecek biri değilim ama gidipte karalamam şahsen. Fiyatı iyiyse olur, değilse global markalar daha mantıklı ve Casper genelde global markalar ile aynı fiyata denk geliyor. Yerli iç piyasayı hedefleyip biraz kendi üretimi parçalar kullansalar kaliteli çok daha seveceğim ama böyle olunca hem kalite olmuyor hem oradan buradan dandik anakart vs. önerilecek pek bir tarafı kalmıyor kullanan biri olarak söylüyorum hemde. Şöyle çok çok büyük bir indirimde alırsanız olur ama normal fiyata alınmaz. Türk markaları almak genelde riskli, Monster ise (tongfang kasalar hariç) daha riskli. Casper telefon vs. satıyor Monster'ın ürün klasmanı daha dar olduğundan bana daha korkutucu geliyor. Genelde oyun kolu ekran kartı vs. yapıyor (yapıyor dediğim logo basıyor) en baba Monster. Daha Casper'ın telefonu tutmuyor sevilmiyor laptopları hiç tutmaz bence.

Yani her ürün aldığınızda risk alıyorsunuz zaten bu markalarda daha da risk alıyorsunuz bu yüzden mantıklı fiyata vermeleri lazım ne bileyim RTX 4050 fiyatına 4060 vermek gibi.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı