Özgür Özel Berkin Elvan'ı andı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hiçbirini unutmadık. Birisi iyi birisi kötü demiyorum zaten. Sadece sağ kesimden oy alamayacaklarını söyledim.

Ama şöyle de bir şey var birisinin her ne kadar eksikleri olsa da en azından bir şeyler üretmeye geliştirmeye çalışıyor. Bir diğeri de yapılan projeleri başa gelirsek iptal edeceğiz, S400 savunma sistemini geri vereceğiz çünkü bize saldıran olmaz diğer ülkeler bize neden saldırsın diye söyleyip. Yapılan İHA ve SİHA'ları kolorifer peteğine benzetip, yapılan arabayı her fırsatta eleştirip eziklemeye çalışanlar. Başa gelirlerse yapacakları bir tane savunma sanayii olsun başka bir şey olsun böyle projeleri olmayan, hiçbir icraati olmayan bir partinin mi arkasından gidiyorsunuz?
20 senedir ülkenin ne hale geldiğini gördüğünüzü düşünüyorum ve bunları yaparken başında parti bile yoktu, her zaman tek bir kişi vardı. O yüzden olmayan şeyler üzerinden, olmuş gibi bilmişlik taslamanın lüzumu da yok. Zaten zamanında bu ülke araba üretip, meyve & sebze ithalaatının en iyisini yapmıyor muydu ? Tekstilde dünya çapında ihracaat yapmıyor muydu ? Dışarıdan meyve & sebze'yi bırakın, artık büyükbaş hayvan getirtiliyor. Bunların hepsinin sebebi senin savunduğun hariç herkes sanırım, lakin başındaki zaten herşeye dış minnaklar ve CHP diyor. Ama bunların bir önemi yok, illa bir şeyler çıkartmaya çalışacaksınız ve bunların kötülüğü yüzünden buladabilirsiniz ama hiçbiri benim hayatımı / yaşam standartlarımı etkilemedi. Ha CHP gelirse de teröristlerin elinde ise fetö zamanında kimlerin elindeydi de biz bu hale geldik ? Siyaset tartışmak ucsuz bucaksızdır sadece temennim herşeyi gerçekleriyle görebilmeniz ve milletin geçim derdinden, sokakta gördüğü herkesten korkmasından kim sorumlu diye düşünebilecek tarafsız tutum sergileyebilmenizdir.
 
Hani utanma da kalmamış. Ben KK'dan da ÖÖ'den de nefret eden biri olarak, ne ara unuttunuz fetö terörünü içimize alanı ? Ne çabuk unuttunuz, benim tek varlığım yüzüktür, zengin olduysam bilin ki haram lokma yemişimdiri ? Ne çabuk unuttunuz rahibin iade edilişini ?
Fetö kendi bile demişti; Erdoğan "Evvela bunların hakkından gelmek lazım." dedi diye. Ayrıca en azından bir taraf bir şeyler üretmeye çalışıyor.
 
20 senedir ülkenin ne hale geldiğini gördüğünüzü düşünüyorum ve bunları yaparken başında parti bile yoktu, her zaman tek bir kişi vardı. O yüzden olmayan şeyler üzerinden, olmuş gibi bilmişlik taslamanın lüzumu da yok. Zaten zamanında bu ülke araba üretip, meyve & sebze ithalaatının en iyisini yapmıyor muydu? Tekstilde dünya çapında ihracaat yapmıyor muydu? Dışarıdan meyve & Sebze'yi bırakın, artık büyükbaş hayvan getirtiliyor. Bunların hepsinin sebebi senin savunduğun hariç herkes sanırım, lakin başındaki zaten her şeye dış minnaklar ve CHP diyor. Ama bunların bir önemi yok, illa bir şeyler çıkartmaya çalışacaksınız ve bunların kötülüğü yüzünden buladabilirsiniz ama hiçbiri benim hayatımı / yaşam standartlarımı etkilemedi. Ha CHP gelirse de teröristlerin elinde ise FETÖ zamanında kimlerin elindeydi de biz bu hale geldik? Siyaset tartışmak ucsuz bucaksızdır sadece temennim her şeyi gerçekleriyle görebilmeniz ve milletin geçim derdinden, sokakta gördüğü herkesten korkmasından kim sorumlu diye düşünebilecek tarafsız tutum sergileyebilmenizdir.

Ben yeterince tarafsız olduğumu düşünüyorum. Zaten iki tarafa da oy vermiyorum, bir tarafı sabaha kadar savunsam elime hiçbir şey geçmeyecek. Zaten ülke birçok konuda eksik olduğunu herkes biliyor bunu inkar etmek biraz saçma olacaktır. Bunun nedeni de hükümetin karşısında durmaya potansiyeli olmayan partilerdir.
 
Kaşına gözüne hayran olduğu için anmadığı aşikar.

CHP'ye kökten bir temizlik gerekiyor. Özgür Özel denen kişinin dede Kemal'den hiçbir farkı yok. Al birini vur ötekine.

Aynen öyle. CHP zaten CHP değil, çorbadan hallice.
 
Muharrem Ince'de anmıştı Özgür Özel'de anıyor aynı kafa aynı zihniyet.
 
Fetö kendi bile demişti; Erdoğan "Evvela bunların hakkından gelmek lazım." dedi diye. Ayrıca en azından bir taraf bir şeyler üretmeye çalışıyor.
Diğer taraf bir şey mi yönetiyor da üretecek? Devlet kendine ait olan savunma sanayine vermesi gereken ihaleleri özel bir şirkete verip cebini doldurtmak dışında napıyor? 90'lı yıllardan beri çalışan HAVELSAN yerine neden BAYKAR öne çıkarılıyor?
 
Diğer taraf bir şey mi yönetiyor da üretecek? Devlet kendine ait olan savunma sanayine vermesi gereken ihaleleri özel bir şirkete verip cebini doldurtmak dışında ne yapıyor? 90'lı yıllardan beri çalışan HAVELSAN yerine neden BAYKAR öne çıkarılıyor?
En büyük şehirler CHP'de peki ne icraatları oldu? İzmir altyapısı hala Osmanlı zamanından kalma, sahilleri dışkı kokuyor. Baykar kendi sınıfında Dünya'nın en iyi İHA'larını üretiyor.
 
En büyük şehirler CHP'de peki ne icraatları oldu? İzmir altyapısı hala Osmanlı zamanından kalma, sahilleri dışkı kokuyor. Baykar kendi sınıfında Dünya'nın en iyi İHA'larını üretiyor.
Hocam, zamanında kendinden 10 kat teknolojik olarak önde olan Havelsan yerine ihaleler BAYKAR'a verildi. HAVELSAN'ın aktif 1 tane iha projesi kalmadı. Normal üretmesi.
İstanbul CHP'e geçerken 3 ayda harcanması için verilen 1 milyar tl seçim öncesi harcandı. İcraatleri ne oldu derken? Ne yapacaklar belediye haliyle özel ekonomi modelinde olmamıza rağmen fabrika mı açacaklar? Verilen belediye yardımlarını görmüyor musunuz? Şuan Ankara, İstanbul, İzmir gibi büyük şehirlerde ulaşım giderleri dolar bazında bakıldığında 30-35tl olması gezekiyor. Ucuz binebiliyorsanız belediye cebinden ödüyor.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı