2024 YKS hazırlık tavsiyesi

audiseverim

Hectopat
Katılım
6 Aralık 2020
Mesajlar
2.111
Çözümler
6
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 2060 R5 3500
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar 2024 YKS'ye hazırlanıyorum. Çok fazla bir ders çalışma alışkanlığım olmadığı için derse oturur oturmaz sıkılıyorum, tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Hedefim iyi bir üniversite tutturmak çok iyi olmasa da. OBP 80 civarı, fakat çok fazla bir temelim yok. Dershaneye başladım onların verdiği ders çalışma programı var fakat bana biraz saçma geldi, aşağıya görseli bırakayım.

1687780115880.png


Bana tavsiye vermeniz lazım sınava hazırlanabilmem için. İçimde çok büyük bir korku var ailemi üzmek istemiyorum. Böyle yine de oyun için vakit ayırabileceğim bir program öneriniz var mı?

Paragrafım çok iyi, Türkçe bilgim çok iyi fakat matematiğim berbat. Fen orta halli, sosyali yapıyorum zaten.
 
YKS'ye giren çevremdekiler olsun veya birkaç kez mezuna kalıp girenlerden aldığım ve mantıklı bulduğum tavsiyeler sonucunda yazın ilk 1-2 ayını sadece TYT türkçe, matematik ve geometriye ayırıp kalan kısmında da fene bakmanız daha iyi olacaktır. Böylelikle size çok vakit artacak yavaş yavaş konuları kavrayacaksınız. Okullar açıldığında da zaten AYT ve biraz daha TYT ile bir şekilde halledersiniz.
 
Kanki TYT matematik ve fen üzerine yoğunlaş yaparsın sosyalde coğrafya için coğrafyanın kodlarını izlemiştim ben anlattığı her şey akılda kalıyor AYT için bir şey söyleyemeyeceğim ben dilden girmiştim eğer sende düşünürsen her gün İngilizce makale ve paragraf çözmeni öneririm
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı